JUST A CASUAL UPDATE

From my instagram, check it out @jjohannamariaaa

Hej fina ni. Veckan börjar snart gå mot sitt slut, vilket för mig betyder att jag och Johannes åker till Rom imorgon! Längtar så mycket och vill bara att den här dagen ska gå lite snabbare.
Vi stannar där i fem dagar vilket blir helt perfekt. Jag har packat ner massor med snygga outfits att fota, har också fått låna en instaxkamera, så vi ska ta massor med fina polaroidbilder där. Italien har alltid varit ett ställe som jag vet att jag kommer bli helt såld på, kusten ser så sjukt vacker ut och städer som Rom, Venedig och Milano har jag alltid velat åka till. Kan snart checka av en av dem iallafall.

Till någonting helt annat, i höst väntar också så roliga saker för mig. Efter mitt uppehåll som frisör har jag saknat det så himla mycket, och i höst väntar en så spännande grej. Ska nämligen börja jobba igen och jag kunde inte varit lyckligare, det är och har alltid varit mitt drömyrke. Så tråkigt att jag tappade gnistan på den tidigare salongen jag var på, men nu är jag så redo för att jobba igen💭

Ha en fin helg så hörs vi. Lovar er massor med bilder från våra dagar i Italien. Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229