JUST A BUNCH OF QUESTIONS

Två guilty pleasures du har? Paradise Hotel är definitivt mitt största guilty pleasure. Tycker att realityserier är ganska B men jag älskar det haha, kan inte hejda mig från att kolla. Ett annat guilty pleasure jag har är de typiska "jag färgar håret själv" videos på youtube. Det skär i mitt frisörhjärta att se alla göra helt totalt fel samtidigt som att jag tycker det är så kul. En sån där känsla när man inte vet om man ska skratta eller gråta.

En unpopular opinion du har? hmm, detta är svårt. Jag har nog ingen åsikt som sticker riktigt många i ögonen men jag kom på en grej. Jag börjar tröttna på alla "influencers" som blir gravida, får barn och lyckas bli stora av den anledningen. Tycker inte att man borde ha sin bebis som en reklampelare för diverse samarbeten eller liknande, det är bara så konstigt.

Vilka låtar lyssnar du mycket på just nu? Lyssnar mycket på LANY just nu, pancakes, Valentine's Day och ILYSB är mina favoriter as we speak. Me so Nice med Mwuana går också på repeat.

Vilket är ditt drömyrke? Att vara creative director för mitt egna företag/märke.

Din favoritstad? London håller jag nära hjärtat, men New York och Barcelona är också två städer jag älskar.

Vilken är din go to beställning på ett café? Tar nästan alltid cappuccino och något med mörk choklad till det.

...På restaurang? PASTA PASTA PASTA, typ vongole eller svamprisotto<3

...I baren? Ser ni mig vid någon bar är jag most likely to att sippa på en Bellini eller en Espresso Martini.

Vad var det senaste du köpte? En latte och en så snygg rutig skjortjacka från hm.

Har du några tatueringar och isåfall vad betyder de för dig? Ja jag har två tats. En liten vid revbenet där det står "wanderlust" textat. Det är ett ord som betyder att ha ett stort begär att resa och egentligen motsatsen mot att vara homesick vilket jag tyckte passade in på mig. Jag tenderar ofta att vilja vara på 100 olika platser samtidigt, jag har så mycket jag vill checka av och så mycket jag drömmer om.  Min andra tatuering är en liten snäcka på min vänstra arm. Enda sen jag var liten har jag och mamma sparat och plockat snäckor när vi har besökt nya platser. Gjorde den mest för att jag tyckte det var snyggt men jag tycker att den har en väldigt fin betydelse ändå<3.

Vart ser du dig själv om 2 år? Om två år har jag ett eget företag, jag frilansar som frisör/stylist och har förhoppningsvis kommit in på de kurser jag vill läsa i London. Har kanske flyttat till en ännu finare lägenhet än den vi har nu, och har troligen gjort en till tatuering.

xx


min nya jacka <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229