HÖST CHECKLIST

Tror inte jag är ensam om att tycka att hösten kan bli väldigt grå och tråkig.. Vissa dagar känner jag att det inte finns någonting alls att göra. Men jag hade tänkt att lista mina bästa tips på vad man kan checka av att göra och vad som faktiskt är mysigt och kul med denna årstid. Älskar att romantisera haha.

Tips 1: UNNA DIG! Om det är något jag alltid dras till att göra under hösten är att förnya min garderob. Modet denna tid är det absolut bästa och det finns så mycket snyggt. Så unna dig något du länge velat ha!

Tips 2: Rensa! Rensa garderoben och ge bort/sälj sånt du inte längre använder. Det är så skönt att ha det organiserat och snyggt, också så mycket enklare att bli inspirerad.

Tips 3: Gör någon förändring. Klipp frisyren du alltid tänkt att du vill ha men inte vågat, måla om hemma eller börja med någon ny rutin. Tror att förändringar är viktigt och bra.

Tips 4: Testa nya cafeér, restauranger eller maträtter. Älskar att äta ute på hösten, det är mysigt och nästan ännu mer uppskattat än under sommaren. Att ha någonting bokat på helgen att se fram emot gör så mycket. Eller att styra ihop någonting själv, laga mat ihop med ett gäng vänner eller göra iordning en brunch med sin partner. Så mysigt!

Tips 5: Boka en weekendresa. Weekendresor är ju det bästa som finns. En liten getaway antingen till ett annat land eller bara en annan stad. Funderar på att boka en weekend i Warszawa, tycker att det ser otroligt fint ut och det går att hitta riktigt fina hotell till bra priser.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229