FAVORITER

Någon undrade vilka mina beautyfavoriter är och om jag ska vara ärlig så har jag väldigt få. Är inte den som köper 5 olika ögonkrämer bara för att hitta den bästa, är nog ganska nöjd av mig. Men några små änglar till produkter har jag som jag inte kan leva utan.

DAVINES volu schampo. Detta schampo är det absolut finaste vi har. Jag ljög när jag sa att jag inte har intresse av att testa på olika märken, iallafall när det kommer till hårprodukter. Kanske kommer ganska naturligt i och med att jag är frisör. Detta schampo är iallafall ett lätt volymschampo, med det menas att den inte har ett innehåll som tynger ner håret. Håret känns så luftigt och rent. Och doften är den bästa <3

DAVINES OI conditioner. Denna är en av mina favoriter som jag rekommenderar till i princip alla mina kunder. Håret blir silkeslent, utan att överdriva.

Över till hudvård, vilket jag inte har rutin i. Tvättar min stackars hy med handtvål oftast (haha förlåt). Men dessa två produkter älskar jag.

CLINIQUE all about eyes. En ögonkräm som minskar mörka ringar vilket behövs, speciellt under vinterhalvåret.

THE BODY SHOP oils of life. Ett serum/olja till ansiktet som räddar torr hy. Tycker att den är jättebra, har dock inget annat att jämföra med.

L'OCCITANE essence velours velvet serum. Ett serum som ger lyster, slätar ut huden och återfuktar. Den är ganska så pricy men jag dör för den.

PARFYMER. Min ride or die och favoritdoft från Gucci är Acqua Di Fiori. Den har jag redan använt slut på två gånger och tänker aldrig byta ut den. Har också en eu de toilette som jag gillar, som jag alltid har i väskan och inte riktigt bryr mig om den tar slut fort. Just nu har jag en från zara i doften black amber.

När det kommer till smink var det så svårt att komma på vilka mina favoriter är, för de enda produkterna jag verkligen fastnat för är dessa två.

GLOSSIER lash slick. Den bästa mascaran jag testat so far. Den förlänger och ger volym utan att se onaturlig ut och håller verkligen hela dagen utan att bli för torr.

YVES SAINT LAURENT volupté. Ett läppglans som är i den perfekta rosa tonen. Färgen heter sheer candy. Använder den nästan varje dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229