ETT PERSONLIGARE INLÄGG

Jag vet inte hur många gånger hon har förstört mig. Hur många gånger hon har fått mig att gråta. Jag har genom åren haft svårt att förlåta henne, att acceptera henne. Att älska henne för den hon är. Om jag kunde hade jag bytt ut henne för längesen. Om jag kunde hade hon aldrig varit min, det hade varit enklare så. Jag har spenderat så mycket tid på att hata allt med henne. Jag frågar henne ofta varför hon inte är perfekt och varför hon aldrig räcker till. Jag ser att hon går sönder, lite varje dag. Precis så lite att det inte går att se tydligt. Men hon går sönder. Vissa dagar klarar hon det, andra inte. - ett utdrag ur en text jag skrivit.

Hatet till min kropp kommer alltid att vara min största utmaning i livet. Jag vet det,för fan vad det förstör en. Vissa dagar klarar jag det och andra inte, idag är en sån dag. Idag är en sån dag jag inte klarar av att äta utan att få ångest, så därför gör jag det inte, även om det är allt min kropp skriker efter. Det är skrämmande vad en ätstörning kan göra med en. Hur det förstör en inifrån och ut och tär på ens psyke så mycket. Hur det fick gå så långt att ens tanken av att känna sig mätt är något negativt. Detta är något jag har kämpat med i flera års tid till och från. Min relation till mig själv och mat kommer nog aldrig att bli helt hel. Vissa perioder är bättre än andra men tillslut faller jag ännu en gång och det förstör mig. Jag kommer ihåg hur mina armar har skakat av svaghet så fort jag lyft någonting, hur jag har tryckt fingrarna i halsen utan att lyckats spy, hur jag har sovit en hel eftermiddag på grund av utmattning och hur det kändes som ett framsteg när jag kunde se mina revben tydligare än innan.

Jag har haft allt inom mig så länge nu. Det är inte konstigt att ingen har märkt, eftersom att jag har ägnat hela dagar till att dölja det. Nu tänker jag inte vara tyst längre. På det sättet är jag stolt, att jag vågar prata om det, att jag inser att det är allvarligt. Jag har mycket att tacka min pojkvän för. Han är nog den som har hjälpt mig att förstå. Jag är en bit på vägen, det är en lång resa med hur många hinder som helst men idag vill jag må bra.

Till alla er som inte älskar eran kropp, förlåt henne så kommer hon att förlåta dig. För alla gånger du har svikit henne. Hon är värd mycket mer än så.

Puss änglar. Take care🍬💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229