AUTUMN EQUALS SELFLOVE

Hej på er änglar! Visst märker man verkligen att det är kallare tider nu. Det bildas frost på marken, luften är krispig och kall, och äntligen kan vi plocka fram våra varma rockar och skinnhandskar. Tycker faktiskt om denna tiden på året, man börjar komma in i alla rutiner på jobbet, höstkollektionerna i modehusen lanseras vilket får mig att uppdatera min garderob på en gång. Även om hösten innebär mycket roliga saker och happenings för många kan jag tycka att hösten även är synonym med mycket stress och prestationer. Det finns så många tips på hur vi ska överleva mörka och gråa dagar med enkla ytliga åtgärder, som att investera i några mysiga filtar och doftljus men jag tror verkligen att vi behöver ta hand om oss själva djupare än så. Speciellt denna hektiska tid där jobb, mål och prestationer står före allt annat. Autumn equals selflove, därför listar jag nedan några få saker jag önskar att ni alla kan ta till er denna höst, för att göra den så underbar som det bara går.

-Varva ner och jämför dig inte med andra, gör allting i din egna takt. Tycker denna punkt är så otroligt viktigt, det är så enkelt att hamna i en ond cirkel när vi jämför oss med andra istället för att fokusera på oss själva. Alla är vi olika och alla är precis på den plats vi ska vara i livet, det medför endast så mycket stress när vi förväntas göra någonting i någon annans takt än vår egna. Så varva ner, och gör allting i din egna takt.

- Unna dig någonting! Nu i slutet av denna månad tycker jag att vi ska unna oss någonting fint. En ansiktsbehandling, ett par stilsäkra höstklackar eller ha en hel söndag utan måsten. Ibland trycker vi in allt vi inte hinner under veckorna på en söndag när vi egentligen kanske borde lägga lite mer tid på oss själva en dag i veckan.

-Försök att inte tänka så negativt om dig själv. Denna punkt vet jag är svår för många, inklusive mig själv. Våra tankar styr oss mer än vad vi tror, och det är så viktigt att vi behandlar oss själva väl. Det gör mig så ledsen att vi är så självkritiska ut i fingerspetsarna. Därför tycker jag att vi varje dag ska säga någonting positivt med oss själva. Att fokusera på allting bra vi gör istället för våra misslyckanden, komplex eller liknande tror jag gör dagen lite enklare. Vi är inte våra misslyckanden eller prestationer, dem definierar oss inte.

-Ha små visioner, gå loss på pinterest och låt dig själv inspireras. Jag är säker på att vi alla mår bra av att ha mål och bli inspirerade. Att alltid ha små visioner och mål och sen uppfylla dem tror jag ger hösten ännu ett lyft. Jag älskar pinterest och weheartit, just nu är mina mappar fyllda med inspiration till min lägenhet. Att ha visioner låter mig vara kreativ och att sen uppfylla de där små målen och visionerna gör mig glad. Det kan handla om något så litet som att du vill städa ditt sovrum och sätta upp nya posters, en liten vision som gör dig glad när du väl uppfyllt den.


take care xx, #nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229