A CLASSIC BLOGLIST

Ett guilty pleasure jag har, om jag har tolkat det rätt är det någonting som jag tycker om men inte borde tycka om. Har inga specifika vad jag kan komma på men tycker om att klippa bort slitna hårtoppar på mig själv, har ju alltid tillgång till en frisörsax både hemma och på jobbet. Gör det heeela tiden, medan jag tittar på en serie till exempel. Ganska roande.

En sak jag ser fram emot inför morgondagen är ett eventet/inspirationsdag med hairtalk. Älskar utbildningar och event som har med jobbet att göra, alltid bra att lära sig nya tekniker och bli inspirerad.

Två låtar jag älskar just nu är definitivt Thru these tears och I don't wanna love you anymore av LANY. Så fina texter.

Två svagheter jag har skulle jag nog säga är min självkritiska sida och att aldrig bli nöjd. Detta har jag tagit upp tidigare i ett inlägg och det är nog det jag alltid kommer att behöva brottas med i livet, min relation till min kropp. Det är bättre nu, och att bero på det inlägget TACK så mycket för all respons. Ni är så fina.

Tre drömmar jag har är för svårt att plocka ut, jag har så många visioner att jag inte vet vad jag ska fokusera på. Tre drömmar som jag däremot vet att jag kommer att hålla nära hela mitt liv är:

1. Att jobba inom modebranchen, det har alltid varit en dröm och jag känner att jag är på rätt väg. Tänker mig att det vore så kul att kombinera med mitt yrke, att jobba som hårstylist i salong men också på visningar, till designers, i kampanjer etc. och att vid sidan av skriva repotage för någon modeplattform.

2. Att ha en familj med den jag älskar, är nog det jag värderar högst av allt.

3. Att ha testat på att bo utomlands en längre tid, är någonting jag alltid har velat. London, New York, Paris eller kanske i Australien. Jag vet inte vart ännu, we will see.

Tre måsten i min höstgarderob är ett par svarta lackklackar, en rock och en stickad oversize tröja.

Fyra uppfattningar jag tror att andra har om mig är att jag kan uppfattas som ytlig och dryg vilket jag inte alls är, det är det enda jag har hört att vissa trodde innan dem lärde känna mig. Annars kan jag gissa att folk kan få uppfattningen om att jag är blyg och inte så öppen av mig vilket stämmer till viss del. Jag delar inte med mig av allt till alla med den enda anledningen att jag inte är bekväm med det.

Fyra tankar jag har om framtiden är vad jag vill åstadkomma i mitt liv. Tankar som hur jag ska få mitt drömjobb, vilka platser i världen vill jag hinna se och allt där emellan tänker jag på dagligen. Det gör mig stressad ibland.

xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229