2019 BLOGLIST

MÅL ATT UPPNÅ

Kortsiktigt: Jag vill börja lägga ner mer tid på det jag tycker om, som att blogga, läsa, lära mig mer om mode och inredning. Vara kreativ och måla. Det är verkligen något jag har varit dålig på den senaste tiden.

Långsiktigt: SPARA PENGAR!! Alltså huuur sparar man pengar utan att ha specifika mål att spara till. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är grym på att spara när jag har en resa planerad, en väska jag lagt mina ögon på. Men att spara endast för sparandets skull känns inte lika motiverande. Har du något tips? Holla at me.

PLANER

För denna månad: De dagar som är kvar av denna månad har jag 2 spännande saker planerat. Nu på lördag ska jag på en hårvisning och nästa tisdag ska jag på ett event i Stockholm vilket ska bli riktigt kul! Annars har jag inga planer de dagar som är kvar av januari.

I februari: I februari kommer nog största delen av min lediga tid ägnas åt att packa inför flytten, men ska också fira Vendela min fina vän som ska ha en 21 års fest i början av månaden. Kom också på att det är alla hjärtans dag snart, och då vill jag hitta på någonting mysigt att göra med Johannes. Kanske boka någon fin restaurang, gå på spa eller liknande.

Till sommaren: Vi ska flytta i början av våren och hoppas på att ha allting klart och fixat innan sommaren. Vill införskaffa mig lite nya inredningsdetaljer och möbler eftersom att vi då kommer att ha större yta att fylla med fina saker.

DRÖMMER OM

Att under detta år: Under detta år vill jag bara settle down lite om ni förstår vad jag menar. Har en tendens att sväva iväg med mina drömmar och planer så pass mycket att det blir en press. Jag kan inte göra allt jag vill samtidigt, och tror att det är en skön känsla att inte ha 100 planer i tankarna hela tiden. Vill kunna sortera ut och fokusera på en sak i taget. En dröm jag ändå alltid har haft inom mig och kommer att uppnå detta år är att bli helt klar med min frisörutbildning och starta mitt egna företag.

Långsiktigt: Långsiktiga drömmar som jag har är nog ändå ganska enkla att räkna ut. Jag vill resa mycket och ofta. Jag vill bo utomlands under minst 1 år av mitt liv. Jag vill ha en karriär där mitt jobb inte känns som en tyngd utan mer som min passion och något jag brinner för. Jag vill gifta mig en dag, ha barn och känna att jag har hittat min plats där jag vill stanna. Om det blir i min hemstad, i Stockholm, på landet, i New York, Paris eller London vet jag inte. We will see.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229