1 DECEMBER

Några bilder från i fredags när jag mötte upp Josefine och Maja för några glas prosecco och mat. Åt en så god tryffeltoast till förrätt, och en tryffelpizza på det haha. Efter middagen gick vi vidare till boca, hade verkligen en så rolig kväll. Eller hela min helg har varit så bra. Gårdagen spenderade jag också med en del vänner, vi drog en utgång och jag tog en sen taxi hem. Idag gick jag däremot upp tidigt ändå, för att göra i ordning lite snacks. Vi hade första advents mingel hemma vilket var så mysigt. Testade att göra löjromschips bland annat, det är jätteenkelt och så gott! En annan grej jag lyckats med i helgen är att ha sönder min mobil (skräll), så idag har jag fått beställa en ny. Så typiskt, men jag borde inte klaga. Ser fram emot kameran på min nya för den ska tydligen vara grym. Med tanke på hur mycket jag fotar så är det typ det mest relevanta i en mobil.

Nu väntar iallafall en ny vecka, och första veckan av december?! Det har gått så sjukt fort. Ser fram emot julen och allt vad det innebär.

Anyways, den kommande veckan ska jag bland annat fortsätta med ett fotoprojekt på onsdag och styla modellen till det. Måste därför leta reda på rätt outfits och looks, ska ta tag i det imorgon. Ska också luncha med familjen på lördag, och köpa julklappar.

Take care, xx

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
johannawernryds
johannawernryds,
Men <3 Finaste du!nouw.com/johannawernryds
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229