Vähän kyllä hävetti, kun...

... olin kaupassa ostamassa dippivihanneksia ja kassatyöntekijän ojentaessa minulle kuittia, huikkaan ajatuksissani: "kiitti en tarvii kukkakaalia!”

... ostin mekon ja tein klassiset, eli laitoin sen heti päälle ja unohdin hintalapun paikoilleen. Kysymys kuuluukin, että miksi muistin leikata ne pienet henkarinarut pois, mutta en sitä kaikista olennaisinta? Ja miksi poikaystäväni huomasi sen vasta sitten, kun olimme jo kiertäneet about koko kaupungin ja lounastaneet tupaten täydessä kahvilassa?!

... yritin avata kodin ulko-ovea vääntelemällä ja kääntelemällä avainta lukossa, ihan vain todetakseni, että olin alanaapurin ovella.

... tein tämän vielä toisen kerran samalla viikolla!! (Toivottavasti naapuri oli reissussa, eikä esimerkiksi seuraamassa minua kauhuissaan ovisilmästä)

... poistuin leffasalista vielä vähän ennen elokuvan alkamista vessaan - miesten vessaan - ja tajusin sen vasta kopin sisäpuolella, kun kuulin jonkun menevän pisuaarille. En halunnut tehdä kiusallista kohtausta, joten tekstasin poikaystävälleni, että voi sitten vähän kestää, oon jumissa miesten vessassa ja seisoskelin siellä kopissani niin kauan, että muut olivat poistuneet. Kun vihdoin tulin ulos, salin ovella seisovat lipuntarkastajat (jotka muuten alun perin kertoivat minulle vessojen sijainnin) hymyilivät siihen malliin, että taisinpa piristää heidänkin työvuoroa. :D

... kiittelin Italiassa erään viinimaistelun jälkeen tilan omistajaa (siis yhtä ihmistä) suureleisesti"thank you everybody!!" kun minun piti sanoa, että "thank you for everything". Aina yhtä kiusallista.

Siinäpä muutamia hilpeyttä aiheuttavia hetkiä viime viikoilta - ihanaa perjantaita kaikille!

A few of my awkward moments from the previous weeks. Please use a translation tool for this post - some of these situations are tricky to translate, because they kinda requires my first language to be somewhat funny and reasonable. So talk to you again in my next one and have a great Friday!

Likes

Comments

Mette
,
Kiitti piristävästä postauksesta, voin vain kuvitella noi tilanteet 😂😍