The land of ice and snow


You know what they say; it's the most beautiful time of the year. Totta joka sana, niin kauan kun sitä kauneutta voi ihailla ikkunan tältä puolelta..


Talvi, bloggaajan painajainen asukuvien kannalta! Sisällä ei riitä valoa ja ulkona kaikki kuvat näyttää samalta. :D Tässä kuitenkin vähän kuvia täältä lumen keskeltä, näissä näkyykin mun tämän talven No. 1 takki (jota en ookkaan muistanut vielä esitellä blogin puolella)! Tosin ei tää varmaan mitään esittelyjä kaipais, näätte tätä varmasti vielä monta monta kertaa tänä talvena..

Kuitenkin, Zaran musta untuvatakki, joulupukilta saadut hiekan väriset UGGit ja edellisen postauksen musta karvahattu todellakin pelastaa mut tämän talven bussipysäkeillä jäätymiseltä. Nyt uhmaan tota säätä, vedän päälle kymmenen kerrosta vaatetta ja lähden sulattelemaan näitä suklaita tonne lumen täyttämille lenkkipoluille - Laters!

Likes

Comments

Emmi,
Ihanan raikkaalta näytät 😊
www.blogger.com/profile/103360940075939582
Nicole
,
Is that ur own hair or thickened?? it looks just awesome ♥
Anonyymi
,
Millä oot kihartanu noita sun hiuksia? Tosi kivan näköset 😊
Anonyymi
,
voi mikä kaunokainen ♥

tiesitkö tästä: http://www.facebook.com/ScandinavianGirls ?
sofia,
Oot upeus! 😊 Aivan ihanat nilkkurit 😊
www.blogger.com/profile/097737459706810689
henna maria,
rakastan sun blogia ja kaikkia kuvia ja kaikkia huhuh (--: <3
www.blogger.com/profile/042872217014347593
Miranda,
oot ihan älyttömän kaunis ja noi sun hiukset on super ihanat! miten oot saanu niistä noin pitkät ja millä värillä oot värjänny ne 😊? Haluisin ite paaaljon pidemmät hiukset mut ei nää oikeen kasva ja kakshaarasia tulee tosi helposti, jos löytyy vinkkejä niin otan mielellään vastaan!
www.blogger.com/profile/035675406139812541
Johanna,
Nicole, it's my own hair - thanks ♥

Anonyymi, tollasella ihan perus suoristus/muotoiluraudalla 😊

Anonyymi, HAHAHA MITÄÄÄ 😃 en tiennyt.......

Miranda, Hmmm ne on vaan kasvanu 😊 Mulla kasvaa tosi nopeesti, en osaa sanoo syytä miks.. Värjäilen yleensä aina kampaajalla 😊 Oon kyllä tosi huono sanoo mitään vinkkejä koska en ihan kauheesti näitä hoida, mutta kannattaa leikata säännöllisesti pois kakshaaraset ja käyttää aina lämpösuihketta kun lämpökäsittelee hiuksia!:)
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
miks et värjää sun tyvikasvua?
MANNA,