Tammikuun käytetyin asu

Sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa kehiin asukuvia, tai ylipäätään uusia kuvia! Blogin teknisiin säätöihin sen enempää tarttumatta - on kiva olla takaisin ruudun äärellä. Etenkin, kun tässä vieressäni komeilee aamun tapahtumasta mukaan lähtenyt tulppaanikimppu (jonka tein itse!!) ja aurinkokin on näyttäytynyt viime päivinä. Lieneekö siinä sitten syy, mutta tämä viikko on rullannut jotenkin erityisen hyvillä energioilla ja viikonlopun suunnitelmista päätellen hyvä flow pitäisi kaiken järjen mukaan jatkua. ;)

Huomenna olisi nimittäin tarkoitus nähdä ystäviä after workin merkeissä ja lauantaille olen varannut pilates-tunnin. Illemmalla tehdään totuttuun tapaan jotain spessua ruokaa kotona ja sunnuntaina olisi vuorossa sukulaissynttärit Porvoon suunnilla. Vanha Porvoo on kyllä niin symppis, että sielläkin on varmaan jossakin vaiheessa pakko pyörähtää - vaikka sitten päivän toisilla kahveilla!

Nyt siirryn illallisen tekoon ja annan kuvien puhua puolestaan. Olen nimitäin elänyt pooloneuleissa, Filippa K:n leggingseissä ja tässä uusimmassa takkihankinnassani nyt paitsi tämän viikon, myös koko tähänastisen vuoden.

Ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille!

Despite of all kinds of technical issues, I've had such a good energy this week and I'm so exited to be writing again. Especially because I have a bunch of flowers next to me here and we've had sun for a few days in a row now. I think this upcoming weekend is going to be a fun one too - I'm meeting my friends tomorrow after work, I've booked pilates class for Saturday and we'll see our relatives on Sunday. So I absolutely can't wait for that, but now I'm going to prep some dinner and I'll let these pictures speak for themselves, because I've been literally living in this outfit for a few weeks now!

Coat / & Other Stories

Sweater / Gant (regular neckline here)

Leggings / Filippa K

Bag / Balmuir

Shoes & Sunnies / NLY

Likes

Comments

Sara
,
Ihania asukuvia! 😍☀️
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos!!😍👌🏼
nouw.com/johannaturpeinen
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Niin onnistunut asu! Niin ihana ja samalla niin helppo!😍
nouw.com/koyhashoppailija
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiitti! Helpot arkiasut best!
nouw.com/johannaturpeinen
Pinja,
Ai että toi takki on kyllä ihan täydellisen näköinen!
www.pinjakk.com
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Tykkään kyllä kans! 😍
nouw.com/johannaturpeinen
Sj
,
Voiskohan noita leggareita käyttää salilla treenatessa? Näkyykö niistä läpi miten pahasti?🙈
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Mä ainaki käytän, mulla on muutamat näitä koska siisteihin asuihin, kotioloiluun, treenaamiseen.. 😂 Tykkään tosi paljon ja treenihousuthan nää itse asiassa onkin - ei siis näy ainakaan omasta kokemuksesta yhtään läpi!
nouw.com/johannaturpeinen