Poikaystävän vaatekaapilla

Kuinkahan monesti olen käynyt poikaystävän vaatekaapilla viime aikoina? Aika monesti muistan ainakin kuulleeni "miks mun kaapin ovi on auki?" -kommentin, josta jään aina heti kättelyssä kiinni. Mun pitäisi selkeästi kiinnittää huomiota kahteen asiaan: ovien kiinni laittamiseen ja vessan valon sammuttamiseen!!

Viimeksi löysin sieltä tämän bleiserin. Olen kokeillut montaa eri boyfriend blazeria kaupoissa viime aikoina, mutta etsinnässä on ollut nimenomaan ryhdikäs sellainen ja ne ovat olleet kiven alla. Kunnes tosiaan menin penkomaan makkarin kaappeja! Tämä takki on minulle kivan reilu esim. näin vyön kanssa pidettäväksi, mutta ei lainkaan niin ylisuuri, mitä monet trendibleiserit tuntuvat tällä hetkellä olevan. Ja hei - sitten kun ne istuvammat yksilöt tulevat takaisin, voin kiikuttaa tämän helposti sinne mistä otinkin. ;)

Vielä ennen kuin painan julkaise -nappia, haluan kiittää kaikista teidän ihanista viesteistä edelliseen postaukseeni liittyen. <3 Se toimi hyvänä muistutuksena itsellekin, kuinka tärkeää on välillä rohkaistua jakamaan pohdiskelevampia tekstejä - niin moni laittoi aiheeseen liittyen viestiä ja löysi siitä tarttumapintaa. Palaan asiaan varmasti vielä myöhemminkin, mutta nyt tämä asupostaus julki ja päivän tehtävälista auki!

I wonder how many times I've been stealing something from my boyfriend's closet. At least I remember hearing a lot of "why is my closet door open?", which is always how I get caught. Anyway, my latest find is this blazer, which has a perfect boyfriend fit for me. The ones I've tried on in the store were too loose for my liking, but I think this one fits well, even though it's oversized. And the best part is that when I get tired of this big blazer trend, I can just easily put it back where I found it. ;)

Blazer / River Island Men

Knit & Jeans / H&M

Belt / Gucci

Shoes / NLY Shoes

Likes

Comments

Johannagrahn
Johannagrahn,
Emma
,
Miten teit päätöksen hakea just tradenomiks? Oliko se sulle heti selkee valinta vai mietitkö muitakin aloja? Mä oon käynyt lukion ja merkonomi tutkinnon, nyt oon miettinyt minne amk tai yliopistoon hakisin.
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Mulle se oli itse asiassa aika selkee valinta, mua kiinnosti markkinointi ja yrittäjyys ja siinä sai näitä molempia yhdellä iskulla 😊 Ja halusin myös vähän projektiluontoisempaa opiskelua ihan perinteisen lukemisen sijaan, joten siks hain Laureaan. Tsemppiä valintaan ja hakuihin - löydät varmasti sulle parhaan vaihtiksen! <3
nouw.com/johannaturpeinen
Katja
,
Näyttää ihan super hyvältä! Mä varastaisin heti ekana cashmere neuleet xD
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitti❤️ Ja hei totta!!!
nouw.com/johannaturpeinen