Piristipä päivää, kun...

...alakerran naapuri soitti taas pitkästä aikaa pianoa. <3

...löysin kirjahyllystä yhden lukemattoman kirjan: Once in a Lifetime - ikimuistoisia matkaelämyksiä. Olisin nyt itse alkuperäisen suunnitelman mukaan Lontoossa, joten on ollut ihana lukea muiden vanhoja kertomuksia maailmalta.

...uunista tuli ihan täydellistä pizzaa. Tehtiin tosiaan eilen pestopizzaa oliivilla, artisokalla, buffalo mozzarellalla ja rucolalla ja syötiin juuri vikat palat haikein mielin lounaaksi. Muutenkin kaikki ruokakokeilut on nyt onnistunut yllättävän hyvin - tein mm. ihan taivaallisia sämpylöitä pari päivää sitten!

...sain pestyä vinon pinon lakanapyykkiä ja vaihdettua meille putipuhtaat, valkoiset lakanat.

...löysin taas mitä hauskimpia memejä."Why the fuck did I buy a 2020 planner" tyyppiset heitot on mun mielestä parasta viihdettä tällä hetkellä - huumoria ja sitä kautta samaistumista kaivataan just nyt.

...innostuin piirtämisestä ja maalaamisesta! Tilasin akvarellivärit (joita en tosin vielä saanut), mutta ihan jo pelkästään ideoimiseen ja inspiraation etsimiseen on hurahtanut tunteja. Muistin sitä paitsi, että äiti on maalannut paljonkin nuorena, eli eiköhän se tule sitten mullakin luonnostaan. ;)

...soitin taas kaikki läheiset läpi. Mulla on itse asiassa pienen pieniä flunssaoireita tällä hetkellä, joten kaikenlainen yhteydenpito tuntuu nyt todella piristävältä, kun laitoin ulkoilunkin varoilta kieltolistalle. #Päivä24

Iloa kaikkien sunnuntaihin ja pysykää terveenä! <3

Things that have cheered me up in the last couple of days: neighbor playing piano downstairs, a new travel themed book, homemade pesto pizza, freshly washed white sheets, MEMES, drawing and painting with watercolors (even though I haven't got them yet but I surely am inspired) and phone calls. I actually have tiny bit of flu symptoms now, so communication feels even more important. I wish you've stayed well and have a great Sunday! <3

Likes

Comments

Mette
,
Ihana oli lukea tätä postausta ja kuvat niin kauniita, kuten aina 😊
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiitos, ihanasti sanottu!! 😊<3
nouw.com/johannaturpeinen
EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Niin ihana postaus siulta jälleen 💕
nouw.com/ellavilhelmiina
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos kaunis! Tsemppiä alkaneeseen viikkoon <3
nouw.com/johannaturpeinen
Ilonasport
Ilonasport,
Paljon tsemppiä ja paranemista sinne! Kyllä se flunssa pian menee ohi. Täällä neljän seinän sisällä ei vaa jaksais enää olla.
nouw.com/ilonasport
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Tsemppiä sinnekin, pitää koittaa pitää mielessä et tää on väliaikaista! <3
nouw.com/johannaturpeinen
Ilonasport
Ilonasport,
juliakaroliina
juliakaroliina,
Oi että, miten kiva postaus ja ihania kuvia! <3
nouw.com/juliakaroliina
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos ihana!! 😊
nouw.com/johannaturpeinen
AlberteJensen96,
I love your pictures! 😍
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,