Pikkukylillä

Villefranche-sur-Mer

Kesän värisiä taloja, soutuveneitä, ystävällisiä paikallisia ja kotoisia pikkurafloja. Katukuvassa mielin määrin erilaisia kasveja, ehkä yksi seikkailulla oleva kotikissa ja runsaita hedelmäkojuja. Ravintoloiden pöydillä on joko kahvia ja crêpejä tai viiniä ja simpukoita ja iltaan mennessä pöydät ovat aivan täynnä. Ranska raikaa, livemusiikki soi ja kännyköitä ei näy missään. Ihan kuin aika olisi pysähtynyt, tai ainakin mennyt vähän taaksepäin.

Rakastan tunnelmallisia pikkukyliä ja rakastin vielä enemmän sitä, että sellaisia löytyi myös luksusmaineiselta Rivieralta. Niin viihdyttävää kuin jahtien tuijottelu onkin, meikäläinen kipitteli mielummin noilla ei-turistisilla kaduilla ja ihasteli... ikkunan karmeja. :D

Summer colors, little boats, friendly locals and cozy restaurants. A lot of plants and flowers, maybe one house cat strolling in the streets and big fruit stands all around. People are having either coffee and crêpes or wine and mussels and tables are getting full by night. You can hear French and live music everywhere and can't see any phones. It's like time has stopped a bit.

And that's why I love this kind of towns. I don't mind watching fancy yachts either (that's what Riviera is all about), but my thing is definitely skipping on these colorful streets and adoring... window frames. :D

En voi olla miettimättä, että millaistahan olisi asua vaikka tällä kadulla, mistä nämä kuvat on otettu. (Salaa toivon, että ihmiset avaisivat aamulla nuo ikkunat samaan aikaan, samalla tavalla kuin Beauty and the Beastin alussa ja huikkailisivat naapureilleen bonjouria näin)

I can't help wondering what would it be like to live for example on this street. (I kinda like to believe that they open those windows at the same time, like they do in the beginning of Beauty and the Beast and call out bonjour to each other like this)

Likes

Comments

Lotta
,
Hei! Mistä kuvissa näkyvä ihana hame on ostettu?😍 Kauniita kuvia muutenkin, ja ihana Villefrance!
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Hamonen on Gina Tricotin aleista ostettu just ennen reissua! Toivottavasti löytyis vielä!! 😊 Kiitos ihana <3
nouw.com/johannaturpeinen
Amanda
,
Ihana look! Mistä hame on? 😍
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Anngelic
Anngelic,
Love the colours!
And you look beautiful 😊
Where are the images taken?
//Ann
nouw.com/anngelic
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
In the old town of Villafranche-sur-mer! Such a nice little fisherman's village!!
nouw.com/johannaturpeinen
Carina,
Beautiful!

Carina | https://carinazz.blogspot.com
carinazz.blogspot.com
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Thank you Carina 😊x
nouw.com/johannaturpeinen
CamillaKristiansen,
So pretty 😍
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Be_Creative
Be_Creative,
These colors are so beautiful ♥ Love the summer vibes 😊
nouw.com/be_creative