Paras aamiainen hetkeen

Ai että, ensimmäinen aamiainen ulkona sitten en edes tiedä! Keväällä ei luonnollisesti tullut käytyä missään ja nyt kun paikkoja (vieläpä uusia sellaisia) on alkanut aueta, nautin niistä kahta kauheammin. Tai niin tein ainakin perjantaina, kun testattiin Jonnan kanssa tämä uusi aamiaispaikka - Helsingin Iso Roballe avattu Anima!

Tehtiin molemmat täsmälleen sama tilaus ja mumistiin lopulta pöydässä toinen toistaan kovemmin, kun maisteltiin meidän annoksia. :D Aamiaisleivässä oli ihan sairaan hyvää pestoa ja granolakulho oli täydellinen jälkkäri kunnon keksimäisineen paloineen. Päälle vähän kahvia, kuulumisten vaihtoa ja keskustan kuhinaa, niin kyllä muuten maistui pitkästä aikaa! Tällaisesta terdeilystä tulee aina niin lomafiilis, joten täytyy keksiä ensi viikollekin joku kiva ruokapaikka, kun poikaystävä siirtyy kesälomalle.

There's a new breakfast spot in town and I adored every single bite I ordered!! Their kale pesto toast, cookie-ish granola and oat cappuccino was the best combo I've had in a minute and it was nice to eat outside and watch the city waking up in general. It always has a vacation feeling to it and I can wait to try new places next week, when my boyfriend starts his summer holiday!

Likes

Comments

Sofia
,
Ihana aamiainen! 😍☀️