Marraskuuta kuvina

Ehdoton lempiasu viime viikoilta - niin se marraskuu vaan kutsuu tonne sohvannurkkaan. Ja yllättäen myös keittiöön, nää pitkät illat inspiroi hääräilemään tuolla kirkkaiden valojen alla!

Vanha Porvoo on kans ihana nyt ja sinne kannattaa melkein mennä vähän harmaampana päivänä. Maski vaan naamalle ja putiikkeihin tunnelmoimaan! (Niin ja Helmeen porkkanakakulle!!)

Arki on ollut aika pitkälti ruudun tuijottamista kotoa käsin, mutta satunnaiset etäpäivät kotoa (:D) ja uusi pilatesharrastus on antanut tosi paljon.

Kuin myös tää väriloisto mitä oli vielä kuun alussa - olispa siitä (tai tosta kurpitsapiiraasta) vielä jotain jäljellä!

Kuun alkuun mahtui myös pari kivaa lounasta ja puvun sovitusta. Tää oliivinvihreä oli se oikea ja ihan nappilöytökin vielä.

Se pääsi heti käyttöön, nimittäin meidän Jimistä tuli Jimi ja musta virallisesti kummi!!! <3

Yksi viikonloppu meni siis idässä ja kotimatkalla pidettiin vessatauko mitä sympaattisimmassa kahvilassa. Jos siis ikinä liikutte Pieksämäen suunnilla, Tiinan Tupa is the place to be!

Lohtua marraskuuhun x 2 :)

Kuvasin tältä päivältä Reelsiä Instaan ja koukutin Joninkin Joe & The Juicen spicy tunaan. Mun pikaruokien ikisuosikki!!

Mitä puolestaan tulee mun nappilöytöihin... :D Vauva- ja vintagejuttuja!

Ja okei - muutamia joulujuttuja. Ruskan loputtua saa todellakin laittaa joulumoden päälle, sanoi muut mitä tahansa!

November life in photos. This darkness makes me want to try new recipes, order tea, do reformer pilates, bake, eat pasta, walk around in the city and go vintage hunting. And most importantly - visit my family and the newest member of it. We had his christening a few weeks back and he made me one proud godmomma. <3

Likes

Comments

Barborah,

I love these life in photos posts. And OMG, all the yummy food, I am definitely hungry right now 😃

www.barborah.com
Sofia
,

Ihania marraskuun tunnelmia! 😍👌🏼