Marraskuisia ajatuksia

Olen samaan aikaan kauhuissani ja innoissani. Monen mielestä vuoden karmein kuukausi on täällä. :D Kuten olen aikaisemminkin sanonut, näin marraskuun lapsena ja tietysti myös suurena jouluttajana loppuvuosi on kivaa aikaa, mutta huomaan kyllä, että harmaus, tai ehkä enemmänkin kylmyys vaikuttaa myös minun mieleeni. Olen tyyppiä villasukat ulkomaillakin, joten fiksusta pukeutumisesta huolimatta viima tuntuu välillä pureutuvan sieluun saakka ja samalla ärtyy myös atooppinen ihoni.

Jälkimmäiseen saattaa tosin tulla helpotusta lähipäivinä, nimittäin hankimme eilen ilmankostuttimen ja tuossa se nyt höyryää olkkarin nurkassa! Se toimii samalla aromadiffuuserina, joten testasin tietysti heti Vataa (eli tätä meikäläisen kylmää kehotyyppiä) tasapainoittavaa eteeristä öljyä. Myönnettäköön, että olen melkein yhtä innoissani näistä tuoksuista kuin itse kosteuttavasta ominaisuudesta ja varasinkin masiinan viereen jo sitruunaa, piparminttua, laventelia ja mitä vielä...

Muita aseitani kaamosaikaa vastaan on mm. säännölliset treenit, säännölliset koti-illat ja säännölliset kivat aktiviteetit. Tuleville viikoille ei tosin ole kauhean erikoisia suunnitelmia, paitsi yksi viikonloppureissu ja sille samaiselle sattuvat synttärini, joten täytyy vielä keksiä muutama helposti toteutettava juttu, mitä voi jäädä odottamaan. Joulukorttipaja, mihin puhuin jo yhden ystäväni mukaan, on tietysti mitä mainioin esimerkki tällaisesta. ;)

Iloa kaikkien marraskuuhun. <3

At the same time I'm terrified and excited about November. As a November child and a huge Christmas fan, this time of the year is basically one of my favorites, but I also feel that gloominess or mainly just cold weather affects my mood. And my dry skin. I hope that our new humidifier that's currently steaming in the corner of our living room helps to the latter, but at least I can use it as an essential oil diffuser which I absolutely love. In addition to this, using scents and steams against darkness, I'm planning on doing a lot of workouts, spending a lot of cozy nights in and having something to wait for in the calendar. I have one weekend getaway coming up, but a Christmas card factory with my friend is a perfect example of small things I'm waiting for!

Coat & sweater / KappAhl*

Leggings / FilippaK

*pr-gifts

Photos: Essi

Likes

Comments

Kepaza
Kepaza,
Love your look <3
nouw.com/kepaza
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
megkaup
megkaup,
cute look! love your coat 😍
nouw.com/megkaup
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Thank you so much!! One of my favorites at this time of the year!
nouw.com/johannaturpeinen
Carina,
Lovely outfit!

Carina | https://carinazz.blogspot.com/
carinazz.blogspot.com/
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Thank you! Warm and comfy 😊
nouw.com/johannaturpeinen