Lempimekossa parempaan viikkoon

Viime viikkoa varjosti negatiivinen yleisfiilis. Yritin kirjoittaa siitä äsken ihan omaa postausta, mutta kun en osannut nimetä yhtäkään oikeasti ärsyttävää tilannetta tai tapahtumaa, teksti tuntui päättömältä valitusvirreltä.

Halusin kuitenkin mainita siitä myös tässä luonnoksessa, sillä vaikka viimekin viikolla puuhastelin kaikkea kivaa ja olin aidosti hyvällä tuulella vaikka sukulaisten luona tai IG Storyssa, synkistelin välillä myös sään kanssa kilpaa. Viikko alkoi tylsästi ja koska olin jo keskiviikkoon mennessä toitottanut kaikille huonoa viikkoani, jäi nihkeä fiilis kummittelemaan takaraivoon mukavasta ohjelmasta huolimatta. Näitä siis tulee ja menee tälläkin - harmaampia fiiliksiä joita ei voi järjellä selittää - mutta onneksi niihin yleensä auttaa seuraava aamu tai viimestään maanantai, jolloin ajatukset tuntuvat taas uusilta ja kirkkailta.

Kuten myös nyt. Olen odottanut tätä viikkoa itse asiassa monestakin syystä, sillä pääsen kuulemaan hampaiden tämän hetkisen tilanteen, osallistumaan eräälle jouluillalliselle ja onpa kalenterissa omat synttärinikin! Loppuviikosta lähdetään myös työmatkalle meille ihan uuteen kaupunkiin ja mikä parasta, kohteessa alkaa samana päivänä joulumarkkinat. Tai jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin seitsemät sellaiset. Poikaystäväni hihkuu varmaan innosta, kun jaan hänelle meidän vapaa-ajan suunnitelmat... :D

Pakkaan mukaan siis paitsi lämpimiä neuleita ja pipoja, myös kuvien ruutumekon. Täydellinen yksilö arkeen, illallisille, palavereihin tai oikeastaan mihin vaan.

Tsemppiä kaikkien viikkoon!

Last week wasn't my favorite one. I felt weirdly negative and I tried to write a post about it just now, but I couldn't name a thing that was really annoying me, so it felt a bit pointless. But I still wanted to say something about it, because even though I had fun things on my calendar and was on a good mood from time to time (for example when I took IG Stories), it's always good to remember that we all have moody weeks. Anyhow, I'm focused on this upcoming now and I'm really excited about it, because I have an Invisalign appointment, Christmas event, my birthday and a quick trip coming up. I'll definitely pack something warm, it's the city of Christmas markets after all, but I also need the dress of these photos, which is my absolute favorite at the moment. Stay warm and have a lovely week you all!

Dress / Reserved

Coat / Nanso

Boots / Nelly

Bag / Balmuir

Photos: Jonna Leppänen

Likes

Comments

Roosa Mononen,
Johanna mikä beauty oot! ❤️❤️ Ja toivottavasti oot paremmalla fiiliksellä tällä viikolla, ihanaa reissua!
roosamononen.com
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Ihana Roosu<3 Kiitos, todellakin oli parempi viikko 😊xx
nouw.com/johannaturpeinen
Mette
,
Oot tosi kaunis ja tyylikäs 🔥, mukavaa reissua! 😍
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,