Kuin viimeistä kesäpäivää

Onko nyt oikeasti jo torstai? Olin eilen menossa tyytyväisenä tiistain ryhmäliikuntatunnille ja mitä tulee huomenna alkavaan mökkireissuumme, on pyykit vielä pesemättä ja laukut pakkaamatta. Arkirytmiin on ehkä palattu, mutta kesän huolettomuutta on edelleen ilmassa!

Siksi pidänkin elokuusta. Samaan aikaan, kun työt ja treenit innostavat, on myös helppo sulkea läppäri päivän päätteeksi ja lähteä ulos. Syödä päivällinen oman ruokapöydän sijaan jossakin hyvässä piknik-paikassa tai treffata ystäviä terassilla. Eilenkin Allas Sea Poolilla istuskellessani olin läkähtyä tässä bleiseriasussa ja sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että nyt pitää nauttia, kun kesäpäiviä vielä piisaa.

Huomenna lähdetään siis mökille, eli Juankoski, Here I Come!!

Is it really Thursday? Yesterday I almost went to Tuesday's workout class at the gym and when it comes to our upcoming weekend getaway, I haven't done any laundry or packed my bags. I am back on track with my everyday routine, but I still have that laid-back summer vibe in me!

That's actually why I love August. I'm excited about work and exercising, but at the same time it's very easy for me to close my laptop at the end of the day and go out. Take dinner outside instead of eating around the table or catch up with friends at the sunny terrace. That's exactly what I did yesterday and I was sweltering in this blazer outfit, so there's clearly some summer days left.

Tomorrow we're heading to the summer house to enjoy them, so Juankoski, Here I Come!!

Blazer / Ellos (old)

Shirt / & Other Stories

Skirt / River Island (old)

Bag / Gina Tricot

Shoes / Mango

Likes

Comments

gabrielakre,
Wow! Im so in love with your outfit! This is a perfect combo! Love this time of the year when we can wear these open flats with blazer or something warmer:))
anetagabriela.blogspot.cz
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Ah, right?! That's my favorite, too!! <3
nouw.com/johannaturpeinen
Milla,
Ihanat kuvat! 😍 Mukavaa mökkireissua sinne - täällä suunnataan Rock in the Cityyn Joensuuhun illalla, jos vaan flunssa ei pahene päivän mittaan. 😅🙈
www.moonshapedlittlebox.fi
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Uu kuulostaa kivalta! Toivottavasti pääsit menemään!! 😊<3
nouw.com/johannaturpeinen