Ihanin joulukynttilä

Meidän kotona on viime päivinä tuoksunut kaneli, neilikka, piparkakku ja glögi. En ole kuitenkaan paistanut mitään ja kupeissakin on ollut vielä toistaiseksi vaan teetä tai kahvia, mutta vitsit - miten aidon joulun tuoksun yhdestä kynttilästä voi saada! Raaskin nimittäin vihdoin korkata Skandinaviskin Jul -kynttilän, jonka sain viime vuonna äidiltä joululahjaksi ja se on ilahduttanut meidän pimeitä iltoja ihan valtavasti.

Kyseessä on siis kasvivahasta ja puuvillasydämestä tehty kynttilä, jonka tuoksua kuvaillaan sivuilla perinteiseksi skandinaaviseksi jouluksi. (En kyllä voisi sitä paremminkaan kuvailla!) Tummanpunainen lasiastia on käsin maalattu ja sen voi kynttilän loputtua pestä ja käyttää tulevina jouluina tuikkukippona. Minä tosin toivon, ettei kynttilä pala loppuun ollenkaan, joten ei nyt mennä vielä asioiden edelle. ;)

Onko teillä omia kynttiläsuosikkeja jouluun?

The title for the best Christmas candle of the year goes to Skandinavisk's Jul candle! It has captured a traditional Scandinavian Christmas (cinnamon, gloves, honey and mulled wine) and it's made of vegetable wax and cotton heart. I got one from my mother last Christmas and I truly hope it's not going to run out any time soon, because it's been literally lighting up our dark autumn nights. I'm always open for candle recommendations, so if you have any christmassy ones in your mind, let me know!

Likes

Comments

Monaveronika
,
Mun lemppari joulukynttilä on saman Skandinaviskin Skog, josta tulee ihana joulukuusen tuoksu kotiin. <3 Toiset joulun suosikit on punaiset Kastehelmi-tuikkukipot ja kromiset Nappula-kynttilänjalat. 😊
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Aaah, kuulostaa ihanalta!! Täytyy tutustua tohon Skogiin, meilläkin kun on tekokuusi niin toi olis ihana. 😊<3
nouw.com/johannaturpeinen
gabrielakre,
My favourite one is this one! It literally smells like a xmas tree <3
https://www.sevt.cz/produkt/albi-velka-svicka-vune-vanocniho-stromecku-41156550000/?gclid=Cj0KCQiAz53vBRCpARIsAPPsz8UlHhWbd96Fgg4ddKBBUY8OXJ4S487snt3plo8GaOsKt9e-hgYTYZ4aArOSEALw_wcB
anetagabriela.blogspot.cz
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
That sounds amazing!!! Thanks for sharing <3
nouw.com/johannaturpeinen