3 vinkkiä aikaiselle jouluttajalle

Lifestyle, Christmas

Näistä kuvista tuli jotenkin niin tunnelmallisia, että nyt on pakko ottaa pieni varaslähtö joulukuun postauksiin! En tosin ole vielä itsekään haahuillut jouluosastoilla tai edes harkinnut valojen virittämistä kotiin, mutta pari pientä juttua minulla on jo jaettavana. Näistä on hyvä aloittaa joulutunnelmointi!

Last Christmas -elokuva

Rakastan Emilia Clarkea ja tietysti myös paljon luukutettua Last Christmas biisiä (johon koko elokuva perustuu), joten olihan tämä nyt nähtävä! Alku oli monen joululeffan tapaan kevyt ja kliseinen, mutta yllättävä loppuratkaisu käänsi koko homman ympäri ja tykkäsin lopulta tosi paljon. Tässä oli jotain synkkää, outoa ja surullista, mutta myös niitä jouluvaloja, rakkautta ja tunnelmallista Lontoota.

I love Emilia Clarke and an earworm Last Christmas, so I obviously wanted to see a movie that's based on it. The beginning of it was light and cliche, as Christmas movies usually are, but the ending turned everything around and it made me love it. There's something dark, weird and sad about it, but it wouldn't be a Christmas movie without lights, love and atmospheric London.

New York Christmas Baking -kirja

Olen aina haaveillut matkustavani New Yorkiin joulun alla, joten kun näin tämän kirjan Nougat nimisessä sisustusliikkeessä Bulevardilla, kävelin suoraa tietä kassalle. Kansien välistä löytyy kuvia jouluisesta NYCistä, mutta myös reseptejä kaupungin suosituimmista jouluherkuista, mistä voi ottaa ideoita myös omaan pöytään. Itse olen tietysti eniten innoissani Jouluaamiaiset osiosta, vai miltä teistä kuulostaa korvapuustipannarit, taatelileipä tai mausteiset omenamuffinssit..?

I've always dreamt of going to New York around Christmas time, so when I saw this book called New York Christmas Baking a few days ago, I had to get it. It's filled with photos of christmassy New York and also recipes of the city's world-famous delicates, including different Christmas breakfasts. How do you feel about cinnamon roll pancakes, date nut bread or spicy apple muffins..?

Kolmen kaverin piparkakkujäätelö

Aamiaisruokia lukuun ottamatta olen nykyisin enemmänkin suolaisten herkkujen ystävä, mutta tämä jäätelö katosi kyllä purkista ennätysnopeasti. Ihan. Törkeän. Hyvää. Suomalaista piparkakkujäätelöä mausteisella piparkakkutahnalla - juoskaa nyt vaan äkkiä kauppaan ja maistakaa! :D

Apart from breakfast food I'm more into savory treats nowadays, but this gingerbread ice cream from Finnish brand called 3 friends is so freaking good. I destroyed it in the blink of an eye and all I can say is I hope you'll find it wherever you live!

Coat / Nanso

Scarf, beanie & bag / Balmuir

Knit / & Other Stories

Leggings / Filippa K

Likes

Comments

lenam
lenam,
That's not fair'!!! 😃 It looks like there is a first snow in Finlad already! 😃 I quietly envy 😊nouw.com/lenam
AlberteJensen96
AlberteJensen96,
I love Your pictures 😍nouw.com/albertejensen96
Write a comment...
IP: 82.99.3.229