Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gett min arm lite smärta i form av en tatuering. Gjorde en tiger för alla gånger jag fått förklara min arm för barn genom att säga att jag fightats med en.

I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire.
'Cause I am a champion and you're gonna hear me roar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Dinglat med benen på en fönsterbräda och samtidigt skrikit till "ramlar". Vart påväg bort till himlen med texten "det kommer aldrig vara över för mig" skriven på min spegel. Gråtit av lycka på Håkans konserter. Dansat till "en midsommarnattsdröm" och "shelley" på fyllan. Klistrat upp håkan texter i mitt rum på psyk. Jag har så många starka band till denna mannen. Jag älskar dig Håkan.


Likes

Comments

Ännu en gång är jag tillbaks. Tänker börja blogga igen. dels för att skriva av mig dels för att lägga ut ointressanta bilder som inte får plats på min insta.

Precis öppnat min första julklapp.


Likes

Comments

Jag har sån otroligt dålig syn på långt håll, har jag sagt det? Helt omöjligt när någon på längre håll vinkar till mig, ser aldrig vem fan personen är. Haha så hemskt. Minns en gång på stan när två tjejer vinka(vet fortfarande inte vilka det var?), de enda ja fick fram va ett "ja ser inte .. Ja ser inte vilka ni är" och tjejerna ba skratta åt mig och gick vidare. Aldrig Känt mig så dum. Ah, därför försöker jag använda glasögonen ibland;)


Likes

Comments

Vill ha juni, gå runt i denna på Kroatiens gator, bära solbrillor, lyssna på Håkan, sena berusade nätter och fina kvällar med sånna som får mig att vilja leva lite till, på en högre nivå.

Likes

CommentsLikes

Comments

Johnny

någon som denna mannen. Lite småförtjust i honom faktiskt. Han skulle jag vilja spendera alla hjärtans dag med ungefär. Eller ne, vilken dag som helst. Eller en natt. Helst flera både dagar o nätter.

Likes

Comments