Header

Längtar verkligen tills våren kommer så man kan få lite färg i ansiktet och gå i outfits som nedan. Älskar mixen med vita plagg, härliga pastellfärger och ett par snygga jeans. Något jag kommer satsa på till våren är:
- Spetsplagg
- Färgstarka kläder eller enkla pasteller
- fräscha pastellfärgade naglar
- stilrena accessoarer

Likes

Comments

Kanske lite bittert men från en krogmänniska till er andra, här kommer lite tips på hur man inte borde bete sig på en restaurang.

- Kalla oss inte namn som lilla gumman, det är nedvärderande.
Vissla inte och skrik hallå hallå samtidigt som ni viftar hej vilt med händerna. Sök ögonkontakt och kanske ge en nick, vi ser er och kommer så fort vi kan. Det finns faktiskt andra gäster som också vill ha hjälp!
-Bygg inte berg med era tallrikar, låt oss plock ihop själva. Ni gör jobbet svårare!
- Låt inte era barn springa hej vilt i restaurangen. Det är ingen lekplats och olyckor kan ske.
- Lägg inte snus och tuggummin i glasen, be om en servett istället. Inte trevligt att behöva peta ut sånt efter andra!
-Säg inte att ni är allergiska mot något bara för att ni inte tycker om det. Vi kommer lösa det oavsett!


Likes

Comments

Är en otroligt rastlös person som mer en gärna gör fler en två saker samtidigt så det där med att bara sitta och slappna av har aldrig riktigt varit min grej... Men hittade lite användbara tips på hur man lättare kan minska stressen i vardagen och tänkte att jag skulle dela med mig av dem!

💎 Lyssna på ljudböcker eller kanske någon bra podd! Gör det i bilen, på bussen, när du städar, tar en promenad eller precis innan du ska somna.

💎 Stäng av mobilen en stund. Jorden kommer inte gå under för att du inte är uppkopplad eller kollar instagram och facebook på ett tag!

💎 Istället för att skjuta upp saker planera din vardag så du är säker på att du hinner med målen du har. Gör kanske delmål om du har ett större projekt på g.

💎 Ät hälsosamt och motionera. Mår kropp och huvud bra så mår du bra och har lättare att finna en balans i livet.

💎Skaffa en hobby som gör att du kan koppla bort stressmomenten i livet.

💎 Gå på massage och bli omhändertagen. Med hjälp av massage lugnas kroppen och det kan vara lättare att hantera stress i flera dagar efteråt.

💎 Viktigaste av allt, be om hjälp! Känner du att du inte hinner med eller orkar be någon nära dig om hjälp.

Sjön gör mig alltid superlugn ❤

Likes

Comments

Slängde ihop en fruktsallad med lite grädde som mellis, kände inte att jag var hungrig nog för en hel måltid plus att jag var lite sötsugen. Superfräscht och gott! Har försökt att få i mig lite mer frukt och grönt senaste tiden då jag läst att man bör få i sig minst ett halvt kilo om dagen. Är inte så mycket som det låter egentligen och tror att jag redan brukar få i mig en ganska lagom mängd men är ju aldrig fel med lite extra. 🍓🍇🥕

Likes

Comments

Har varit i behov att byta väska ett tag då min älskade Guess väska håller på att ge upp men har inte velat då jag verkligen trivts med den. Har massa andra väskor men ingen som känns rätt 4 the moment, så fick bli en ny goding! Denna gång en svart sak, givetvis guess den med då det är ett av mina favoritmärken när det kommer till väskor.


Likes

Comments

Är så stolt över mig själv just nu haha! Har sedan barnsben haft problem med tänderna då jag knappt har någon emalj och ofta fått håls osv. Vilket resulterat i att jag inte vågat gå till tandläkaren på väldigt länge men idag när jag vaknade kände jag mig positiv, som att jag skulle klara vad som helst! Så istället för att göra den vanliga sista minuten avbokningen gick jag dit, och vet ni vad? Det gick toppen! Har två visdomständer som behöver komma ut men i övrigt såg allt fint ut. :) Tror det hjälpte att jag verkligen pratade om min skräck och sa vad jag fan obehagligt så dem var jätte förstående och försiktiga. Så tips till er som är rädda, prata om det!

Resten av dagen kommer bestå av vinprovning och netlfix mys i soffan. Kanske ta och läsa en ny bok och börja kolla outfits inför Budapest resan :)

Likes

Comments

Blev lite tidigare morgon en vad jag tänkt mig då dem jag hyr parkeringsplats hos ringde och sa att det var ett vatten läckage i garaget så var tvungen att flytta min bil så dem kunde laga det. :( Fast ärligt talat gjorde det inte så mycket då jag fick en härlig morgonpromenad i det fina vädret och sen efter det gick jag förbi affären och köpte juice och lite tulpaner att ha i vardagsrummet. Älskar att ha snittblommor hemma! Känns så välkomnade plus att det luktar super gott!

Likes

Comments

Så har sen nästan en vecka tillbaka valt att skippa alkoholen och bombat kroppen med massa nyttigt genom att dricka en hel del råsaft b.la. Har under en längre tid haft problem med att jag är blå under ögonen samt att naglarna flisat och gått av vilket inte varit jätte kul då det blivit att jag inte känt mig så fräsch. :( Har även känt mig pluffsig och vätskefylld men kan ärligt säga att allt det jag nämnt redan har blivit bättre! Så känner att jag troligen kommer köra på en vecka till! Speciellt med tanke på att min fästman sa idag att han kan haka på och köra från och med idag. Alltid roligare, samt lättare att göra saker tillsammans! :)


Favoriten just nu ♥️

Likes

Comments

Åhh kan inte längta mer till februari just nu!!! Har så himla mycket roligt inplanerat med båda vänner och familj haha. Börjar med att åka till Budapest med lite vänner då fina Emma fyller 30 och det måste givetvis firas på stort! Sen har jag lite middagar inplanerade samt att jag och sambon tänkte dra till The winery hotell i Stockholm och fira min födelsedag! Tagga Tagga haha.


Likes

Comments

Gott glas rött, spanska ostar tillsammans med balsamico, havssaltade kex och friterad grönkål. Snacka om att mina smaklökar är lyckliga just nu. Tror starkt på att man ska äta och dricka vad man känner för. För vet ni vad? Man lever ju bara en gång och det gäller att njuta och uppskatta varenda minut av det. Givetvis är det viktigt att ta hand om kroppen och röra på sig men jag är inget för att följa dieter eller utesluta vissa saker för att hålla mig skinny. Jag duger som jag är och vill njuta så mycket jag kan...

Likes

Comments