Nu var det ett tag sen jag skrev.. lite grejer har hänt så detta kan bli ett långt inlägg eller inte...
i tisdags var jag alltså ledig.. och kände att det var minsann min tur att dricka.. så här i eftertanke så var det ju kul men att inte dricka till att dricka massor var ju inte super smart...
det som är värt att berätta var väl att jag och Frida skulle gå hem ifrån ICE och eftersom att Frida har ungefär 3meter långa ben mot mina totala 170cm så gick hon i en imponerande fart, (lägg till att mina ben gick lite krokigt och hennes gick betydligt mycket rakare)
Så efter en stund så bestämmer jag att vi ska ha paus och sätta oss ner på trottoaren och fortsätta vårat deep talk. Så där sitter vi på trottoaren (jag överväger i smyg att det är väldigt långt hem och det är rätt skönt med en taxi) och då dyker en polisbil upp och kollar läget lite, (eftersom att vi är två brudar som sitter på den snöbelägda trottoaren kl02:01) vi förklarar att vi pratar lite problem och behövde en paus, polisen svarar med att varför sitter ni inte i busskuren? (10 meter bort...) men saksamma, vi börjar prata om allt (super sköna poliser!) och jag måste ju fråga om som inte kan skjutsa hem oss, vilket dom gjorde!

Sen har jag mest jobbat resten av veckan, (i onsdags mådde jag som jag förtjänade kan jag tillägga) och imorron blir en ny dag på jobbet och sen blir det faktiskt hem till Stockholm måndag-onsdag!

Fridens bananer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hade som sagt en jätte bra dag idag, super lycklig och allt. Det fortsatte hela kvällen men efter ungefär en timme på jobbet så kändes det som att ögonen gick in i en vägg.. ögonen ville verkligen inte vara med! Ni vet den där känslan när ögonen verkligen blir trötta? När dom börjar sticka och man bara vill stänga dom en stund? Så kändes det. Men kroppen, den var fortfarande på topp så där "sprang" jag mellan alla våra 20 gäster... med ögon som inte ville vara öppna men en kropp som var full av energi, ett litet exempel på min underbara superkraft jag kallar för adhd.

Men nu ligger jag nedbäddad i sängen och ska äntligen låta ögonen få stänga för dagen.

Såhär ser jag alltså ut på jobbet,

Fridens bananer

Likes

Comments

Idag blev en sova ut dag, så himla skönt! Jag behövde verkligen det, kroppen behövde sömn. Så jag sov till typ tre... sen hade jag styrelse möte via Google hangout vilket fick super när vi väl var igång. Sen blev det jobb och sen en vända på ICE, som sig bör på en p-söndag.
Nykter såklart då jag körde.
Jag var med på en vimmelbild! Jag brukar aldrig vara med men idag så var jag det då det är Rickards sista kväll och jag kände att jag har undvikit och bråkat lite om dom här vimmelbilderna så jag kände att nu gör vi en vimmelbild så är jag klar sen!
Nä ni nu ska tant sova!

Fridens bananer

Likes

Comments

Imorse var jag uppe med tuppen, (för någon som somnar kl06) jag va uppe vid 10-10:30 för att vara på lunch med Willy, Moni och Julle vid 11:30 på Rpt (restaurangen på torget). Super mysigt! Sen åkte jag hem och sov några timmar till sen blev det jobb.

En vanlig löningslördag är fullt ös medvetslös i restaurang världen för att det är då ni vanliga dödliga går ut och unnar er en middag på stan. Så ni kan kanske förstå hur förvånad och chockad jag blev när vi hade cirkus 75 gäster! Men det är för att det är öppet spår och vägen är stängd så väldigt många har åkt hem idag (lördag) istället för imorgon (söndag) så vi förlorade många där, sen så är det ju öppet spår imorgon så många lägger sig tidigt för att maxa på skidorna imorgon det är ändå 9mil dom ska orka med tokmånsarna!

Efter jobbet så blev det en tur till damkölen och finns i sjön som dom hade gjort till ett drick spel men jag kör ju så jag slapp samtidigt som dom blev rätt runda under fötterna. Jag har haft sjukt kul och skrattat hur mycket som helst!

Fridens bananer

Likes

Comments

Idag är det så sjukt fint väder här i sälen, det är kanske -1 och strålande sol! Idag har jag varit och klippt mig och jag är sjukt nöjd med hur det blev! Hon behövde klippa cirkus 10cm för att det va rätt slitet.... men jag är super nöjd!
Nu sitter jag hemma, ska fixa något att äta och sen blir det jobb, ho ha!

Fridens bananer

Likes

Comments

Igår så började dagen med en sushi dejt med finaste Frida. Samtidigt som jag tvättade, sjukt smidigt!
Men vi pratade lite om livet och allt däremellan.
Efter vi hade ätit upp så fick kläderna åka in i torktumlaren och jag åkte och solade. Sen snabbt tillbaka för att hämta tvätten och sen hämta paket (inte till mig...) och efter det blev det FaceTime med opera-Jossan som skulle köpa blommor.
Sen blev det en dusch inte lukta usch stå högt i kurs, för det var ju bio med halva gästis (mitt personalboende, vi är cirkus 35-40 pers) filmen blev ju såklart den nya 50 filmen, böckerna är bättre men andra filmen är helt klart bättre än första.
Den får 3,5 av 5

Sen blev det lite vin och ja... det va den onsdagen.
Jag hade kul hela dagen så helt klart värt att gå upp!

Fridens bananer

Likes

Comments

En tisdag senare så ligger jag i sängen och är helt slut.
Jag hade öppning idag så jag började 14 vilket för mig är tidigt då jag fortfarande brukar ligga kvar i sängen då eller sitta i köket och äta frukost, är du som läser detta som min kära mamma så himlar du nu med ögonen och tänker "frukost? Klockan 14? Herre Gud! Då har jag redan hunnit äta lunch och jobbat 1-2 timmar efter lunchen!" Men jag säger som till mamma, jag jobbar ju också till kl00 minst.

Men men, mindre prat om mina konstiga vanor.
Jag hamnade på ICE idag igen, nykter idag igen. Eftersom att jag bor nere i byn så tycker jag att det är skönt att kunna ta sig hem utan att behöva betala 250kr.
Sen har jag rätt fantastiskt kul även utan alkohol men det är kul med alkohol också... man blir ju lite suktad när man ser alla med något gott i handen, men plånboken är rätt nöjd av att man bara dricker vatten.

Nä hörni nu ska jag slö kolla på kanal 10 (bästa kanalen när man ska sova! Den visar program som är intressanta men som man kan somna till, det är inte hela världen om man inte ser slutet) och sova lite innan jag ska upp och träffa Frida på frukost.

Fridens bananer

Likes

Comments

En ledig måndag är vad jag har haft idag, super skönt.
Idag har jag.... inte gjort så himla mycket faktiskt!
Jag har legat i sängen mestadels av dagen och läst Petters vinbok. Den är verkligen super bra! Jag har antecknat och verkligen pluggat boken. Och jag har lärt mig super mycket! Efter att jag har börjat läsa och läst ut boken idag så åkte jag också upp till experium och hängde med Louisa, Alex och Kajsa. Sen åkte jag hem igen och har inte gjort ett smack efter det heller..
Nattklubbs personalen har öppnat "klubb skrubb" nere i källaren och det kom massa högis personal men jag är alldeles för trött så jag har inte satt min fot där nere.
Nu blir det att sova så blir det jobb imorgon.

Jag rekommenderar alla att köpa eller åtminstone läsa denna boken.

Fridens bananer

Likes

Comments

Inatt hände det som händer väldigt många tjejer som går ut. Inatt så blev jag sexuellt trakasserad på krogen.
Det var inget mycket men det kändes ändå.
Det var det här som hände,
Jag var på ICE helt nykter då jag hade jobbat och gått upp direkt och sen skulle köra hem. Jag mina vänner har en jätte rolig kväll och dansar och har oss när vi bestämmer oss för att gå ut på en cigg, vi går igenom hela havet med människor och när vi nästan var ute från dansgolvet så känner jag en hand på min rumpa, och inte bara en hand utan en hand som klämmer och inte bara en gång utan uppemot 10 gånger inom loppet av den halva sekunden det tar för mig att vända mig om och titta vem det är. Jag är känner väldigt många av dom som var ute ikväll och kände att ICE ändå var hemmaplan ikväll, det va mitt folk, det var bra folk och jag kände mig trygg.
När jag väl ser att det inte är någon jag känner så är handen borta och jag får ett leende ett "det-där-tyckte-du-om-leende" varpå jag tar två snabba steg fram och säger att "det inte är okej, att du gör inte så" varpå han hånler, jag inser att vad jag än säger så kommer jag inte komma fram till den här killen att detta inte är okej. Varpå jag bestämmer mig för att gå men med garden jävligt högt uppe. Jag hinner ta ett steg innan jag vänder mig om för att se om han mot förmodan följde efter mig och då får jag en till blick, ett till leende och sticker ut tungan och vickar den mellan mungiporna.

Jag har aldrig i mitt liv känt att min kropp inte är min, men ikväll hände det. Ikväll i ungefär 15minuter kände jag att min kropp inte var min egen utan att den tillhörde någon annans. Från att han la sin hand på mig tills att jag visste att han blivit utsläng och att jag inte skulle se honom mer inatt, nej, det tog 10 minuter efter att jag visste att han var ute, 10 minuter av att prata med Alex och nästan börja gråta och att han räddade mig ifrån tårarna. Då kunde jag släppa det.

Det är inte okej, ingen ska få ta 20 minuter av min kväll, ingen ska få ta 20 minuter av mitt liv där jag känner att jag inte bestämmer över min egen kropp!
Ingen! Inte ens ett pucko som är här på semester!
Det här är inte okej! Inte när det gäller mig, dig som läser detta eller vem det än är!Ta på din egna kropp ditt jävla äckel!

Likes

Comments

Hallå i skutan!
Nu sitter jag i omklädningsrummet och ska snart börja jobba.
Men asså hjälp vad träningsverken i magen kom! Varje andetag känns ju. Helt sjukt men då vet man att man gjorde rätt för sig!

Frukosten blev kvarg och mango, riktigt gott enligt mig!
Nä men nu ska jag byta om lite snabbt sen blir det att putsa fönster en stund tills det kommer gäster.

Likes

Comments