Godmorgon härligheter!

Har ni sovit gott och är redo för att ta er an en ny vecka? Det har jag och det är jag, faktum är att jag ställde klockan på 7.30 trots att jag kunnat ligga kvar i sängen till 9.30 - skönt att faktiskt komma upp i tid och fånga dagen på bästa sätt! Utanför fönstret visar den ruggiga hösten sig tydligt dagen till ära, grått, mulet och i samband med det lite regn. Ganska mysigt ändå, iallafall nu när jag sitter nerkrupen under filten i soffan med kaffekoppen vid sidan om mig & en smörgås för att mätta magen med.

Med ny vecka ny utmaning. Kommer ni ihåg vad förra veckans utmaning var? Att säga tre bra saker om mig själv i spegeln, lyckades jag då? Mja, jag kom tyvärr inte ihåg att göra det varje dag men varannan iallafall. Jag får väl godkänt iallafall! Veckans utmaning kommer bli att plocka fram lådorna under sängen som innehåller alla mysiga höstkläder för att byta ut sommargarderoben mot höstgarderoben! Som jag har längtat, för vi är väl alla överens om att älska höstens alla mysiga outfits!

Veckans planer!

Måndag: När kaffekoppen blivit tom ska jag gå och byta om från myskläder till en snygg höst-outfit för att sedan ge mig ut i höstrugget för att traska till bussen. En pluggdejt med Sara på Espresso är inplanerad och vid kl.13 börjar Hälsopedagogiken i skolan. Efter skolan drar jag vidare in till centrum för att möta upp finaste @linneahedberg på en bloggdejt - välbehövligt! Väl hemma är det löpning som gäller!

Tisdag: Vård vid demens mellan kl.9-12, därefter ska jag följa med en kompis till läkaren. Under eftermiddagen har jag satt mig tillgänglig för jobb, vi får se om jag blir inringd eller inte.

Onsdag: Ledig från skolan men denna dag måste gå till att fortsätta plugga då det första akutsjukvårdsprovet äger rum redan på fredag! Även en löprunda ska hinnas med!

Torsdag: Ledig från skolan. Förmiddagen kommer förmodligen gå till att försöka plugga varierat med att byta ut garderoben. På eftermiddagen slänger jag mig på cykeln för att ta mig till stallet och spendera flera timmar där tillsammans med Woody - åh!

Fredag: Prov i Akutsjukvård - wish me luck! Senare under kvällen har jag och Isac blivit inbjuda till finaste @linneaperssonla:s födelsedagsfest! Det ska bli himla kul!

Lördag: Startar nog morgonen på en löprunda (beroende på hur pigga vi är efter gårdagens festligheter), framåt eftermiddagen ska vi vara barnvakter åt våra hyresvärdars barn.

Söndag: Eftersom att det inte blev någon tripp till Ikea förra veckan, har vi planerat in att ge oss ut på det äventyret denna söndag istället! Det ska även planeras inför den kommande veckan och veckohandlas!

Jag önskar er en fin vecka, var glada, positiva & härliga!

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
,
Vilken härlig vecka du har framför dig, och stort lycka till på provet mitt hjärta <3 nouw.com/linneahedberg
johannastromqvist
,
Tusentack min favorit!! <3nouw.com/johannastromqvist
JuliaVNMelin
,
Heja dig med pluggander! <3nouw.com/juliavnmelin
johannastromqvist
,
Tusentack snäckan!! <3nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229