Hej på er sötnosar!

Nu välkomnar vi en ny vecka och vi har samtidigt gått in i en helt ny månad - september månad, nu är det hög tid för hösten att komma hit på riktigt va? Jag lämnar en fantastisk månad bakom mig för att inte tala om en magisk helg bakom mig, ni kommer få se bilder och alla tillhörande äventyr från Tallinn i kommande inlägg i veckan - stay turned!

Vad blir då veckans utmaning (utöver att hålla igång med löpningen), jo det kommer bli att säga tre positiva saker om mig själv varje dag! Det kan vara om mitt sätt att vara, mitt sätt att tänka, komplimanger om min kropp eller vad tusan som helst. Är det någon som hakar på?

Bilder från Tallinn

Veckans planer:

Måndag: Vi startade dagen med en fantastisk frukost på båten för att sedan packa ihop våra väskor och lämna fartyget väl hemma i Stockholm. Isac begav sig till skolan och jag for direkt hem med all packning, om det va tungt - svar ja, men skam den som ger sig! Väl hemma har jag packat upp, städat, fått glädjande besked (som jag inte kan dela med mig utav än) och ska snart göra mig i ordning för att fara in till stan och möta upp mamma som är i storstan!

Tisdag: Kursen vård vid demens är mellan 9-12. Därefter beger jag mig med största sannolikhet hem för att fortsätta studera alternativt sätter mig på ett fik och studerar en stund. När Isac väl kommer hem ska en middag tillagas, storhandling ske samt en löprunda springas!

Onsdag: Ledig från skolan! Jag ska fortsätta studera då prov i både demens-kursen samt akutsjukvården är på ingång. Under eftermiddagen ska jag åka in till stan för att träffa min saknade vän Malin efter ett allt för långt uppehåll ifrån varandra!

Torsdag: Ledig från skolan! Det blir nog en lugn förmiddag med ytligare studerande samt jobb med bloggen! En löprunda ska även hinnas med. Under eftermiddagen ska jag i vilket fall äntligen få bege mig till Woody för att rida, mysa och bara vara i stallet och njuta i timmar - som jag längtar!

Fredag: Akutsjukvård mellan 9-16. Därefter blir det nog en lugn fredagskväll hemma om ingenting annat dyker upp. Det kan behövas!

Lördag & Söndag: Inga större planer mer än att vi ska ta en tur till Ikea samt en sportbutik som ligger i närheten för att införskaffa nya träningströjor. En löptur ska ske under lördagen! Sedan får se även se om jag bokar in mig på jobb någon utav kvällarna!

Ha en fantastisk vecka & kom ihåg att älska er själva!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Fina, fina hjärtat! Vad skönt att det inte är skola varje dag, men kan tänka mig att det blir en del plugg <3 Men ser SÅ fram emot Tallin-inläggen ska du veta, alla bilder du lagt upp ser så magiska ut!! KRAMIS <3nouw.com/emmaengstrom
johannastromqvist
,
Ja det är verkligen så himla skönt! <3 Åh tusentack hjärtat, ser så mycket fram emot att få dela med mig utav alla bilder, hihi! <3 Stor kram!nouw.com/johannastromqvist
alicia12000
,
Låter ju som en vecka med lagom mycket skola haha, tycker sånt är så skönt!!nouw.com/alicia12000
johannastromqvist
,
Ja men verkligen, så himla skönt!! 😃nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229