Hej på er härligheter!

I skrivande stund sitter jag på det mysig caféet Mums i Haninge med en latte vid sidan om mig och pluggar samtidigt som jag ibland tar pauser för att skriva till alla er. I dagens inlägg tänkte jag dela med mig utav ett gäng fantastiska bilder från Tallinns mysiga gator.

Nu är det lite drygt två veckor sedan jag och Isac befann oss på dessa fantastiska gator. Jag tänker faktiskt inte skriva allt för mycket utan jag tänker låta bilderna göra sitt i detta inlägget. Som jag drömmer mig tillbaka!

Här ovan var vi innanför någon form utav mur, det påminde lite om ett kloster - väldigt häftigt!

Därefter kom vi in till själva hjärtat utav Tallinn om man frågar mig, nämligen Gamla stan. Vilken känsla det var att få strosa omkring på dessa gator alltså, speciellt till det fantastiska vädret som Estland bjöd oss på!

Det fanns mysiga restauranger, caféer och uteserveringar vart man än tittade, så otroligt charmiga dessutom. Dessa uteserveringar gav verkligen en känsla utav utlandet, de var så vackert dekorerade.

Vi satte oss även på en utav alla uteserveringar för att ta varsin drink, jag tog en drink som smakade passionsfrukt. Den var verkligen så himla frisk och god!

Som denna stad bjöd på magi!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
,
Så himla fina bilder hurru!! <3nouw.com/mollysvedin
johannastromqvist
,
Åh men tusentack snuttan! <3nouw.com/johannastromqvist
linndossing
,
Denna stad ser så galet mysig ut! Alla söta hus <3 Kramnouw.com/linndossing
johannastromqvist
,
Den var verkligen så himla mysig, kram härliga du! <3nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229