God eftermiddag härligheter!

Jag ska i ärlighetens namn tala om att jag inte mår så bra idag, oro ligger och gnager i kroppen, ångesten sitter i bröstet och jag känner mig inte alls bekväm med att vara hemma själv under kvällen ikväll när Isac jobbar. Som tur är ska jag under eftermiddagen cykla till stallet för att rida, mysa och boosta mig själv med nya energi hos Woody, min medryttarhäst - väldigt lägligt ändå!

Innan dess ska vi dock ta oss en liten återblick till Tallinn, igår fick ni se färden till Estland och nu tänkte jag bjuda på ett gäng med bilder från själva vistelsen i denna vackra stad. Jag har fullkomligt kärat ner mig i staden, alla dess mysiga gator, alla dess torn & charmerande byggnader samt hela atomsfären som Tallinn faktiskt bjuder på - wow!

Jag menar kolla bara på dessa bilder här ovan - magiskt! Hampus som är Isacs bror (som bodde i Estland men flyttade hem till Sverige nu i veckan) hade planerat in ett par saker i staden som han trodde jag skulle uppskatta att se, hur fint?! Vi hyrde varsin skoter eller bolt/voi som de heter och körde runt i staden, himla festligt om jag får säga det själv.

Är det något man verkligen ska göra när man är i Tallinn (eller egentligen i vilken stad som helst) så är det att se staden ovanifrån. Vi var på två olika ställen där vi fick ta del utav staden ovanifrån - vilken upplevelse måste jag säga, här snackar vi ren och skär magi - tänk vilken vacker värld vi lever i egentligen!

Detta var ett utav dom ställena vi fick ta del utav Tallinn ovanifrån men vi fick även ta del utav staden ännu lite högre uppifrån. För att göra det var vi tvungna att gå upp för en hel del trappor och jag ska minsann säga att jag var helt slut bara halvvägs upp, men de var väl värt mjölksyran i varenda muskel väl uppe på toppen. Jag menar titta bara på denna fantastiska utsikt som var!

Jag & min fantastiska sambo, som han gör mig lycklig varje dag!

Här stod jag och tog in stunden, stannade upp, njöt och tänkte över hur underbart livet faktiskt kan vara, över hur lyckligt lottad jag är här i livet. En hel del bilder på mig till denna bakgrund knäpptes såklart också!

Jag levde verkligen livets liv under de få dagarna som vi var i Tallinn, jag levde på min egen lycka, tog in varenda liten detalj som staden bjöd på och kände mig stark och fri. Vi hade även sån himla tur med vädret, 24 grader varmt och strålade sol båda dagarna -åh!

Jag hoppas inte ni tröttnat på bilder från Tallinn riktigt än, då jag har ett gäng till som jag gärna vill bjuda er på. Denna stad tog mitt hjärta med storm, en vacker dag ska jag ta mig tillbaka!

Ha en fantastisk dag mina fina!

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Wow vilka mysiga bilder!! Blir heeeelt varm av att kika in här och se dina fantastiska blogginlägg ❤️ Stor stor kram ❤️nouw.com/happym
johannastromqvist
,
Åh tusentack mitt hjärta! <3 Du värmar alltid med dina fina ord minsann! <3 Stor kram!nouw.com/johannastromqvist
Emmaengstrom
,
Åhh jag blir verkligen ännu mer sugen på att besöka Tallin nu ska du veta, magiskt!! Hoppas verkligen att det gick bra för dig igårkväll trots att Isac jobbade <3 KRAM hjärtat <3nouw.com/emmaengstrom
johannastromqvist
,
Åh ja, du måste verkligen besöka denna stad underbaring! <3 All kärlek sötnosen! nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229