Godkväll sötisar!

Nu blir det ett sent inlägg åter igen men det är i vilket fall fredag och jag är i helgstämning. Tänkte bjuda på fyra positiva, såhär i slutet utav veckan. Det passar väl himla bra tycker ni inte?

Igår var jag i någon form utav dipp, jag hade en tryckande ångest i kroppen och en oro som inte ville släppa fram tills jag kom till stallet. Väl i stallet släppte all form utav oro, det går inte att beskriva i ord vilken effekt de fyrbenta vännerna har på mig. Jag blir så lugn och harmonisk, kan vara här och nu på ett helt annat sätt och kan verkligen bara släppa allt för ett tag och andas in livet. Det är en sådan lycka & jag är så glad och tacksam för att jag har fått möjligheten att få tillbaka hästarna i livet igen!

Woody & hans fina hag-kompis!

När Isac idag kom hem från skolan idag hade han en vacker blombukett i famnen som han överlämnade till mig i samband med orden "Grattis på namnsdagen idag min finaste Lilly". Han får verkligen mitt hjärta att smälta alltså, igår hade han även med sig tre stycken chokladkakor hem - drömpojkvän!

Jag känner mig så otroligt stark i kroppen at the moment, löprundorna som vi nu har hållt fast vid tre gånger i veckan i tre veckor har verkligen gett resultat. Inte bara i form utav att jag känner mig starkare i kroppen, jag känner även att jag mår mycket starkare mentalt för att inte tala om hur stolt jag är över att jag ger mig tusan på att göra det. Det är minsann en utmaning utöver det vanliga för min del!

Som belöning efter löpturen gjorde vi iordning en fantastisk middag och därefter slog vi oss ner i soffan under filten framför en film. Jag unnade mig även ett glas vin kvällen till ära just för att jag tyckte jag var värd det, för att det är fredag men också för att det är himla gott och stämningsfullt. Jag hade dock inte tackat nej till drinken jag beställde in när när vi satte oss på en uteservering i Estland - alltså mums!

Fortsatt trevlig kväll till er fina ni!

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
,
Hästar är magiska 😍 nouw.com/aliciasmood
johannastromqvist
,
Det är dom verkligen! <3nouw.com/johannastromqvist
Emmamehrali
,
Hur gullig är han inte då?! Vilken otroligt fin bukett 😍 KRAM 💕💕nouw.com/emmamehrali
johannastromqvist
,
Det är han verkligen! <3 Tusentack, kram! <3nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229