Hej på er godingar!

Söndagen har hittat hit vilket betyder slutet för den här veckan, för mig innebär söndagar att ladda om för kommande vecka och med det planera middagar, skola, träning samt att veckohandla med sambon! Det känns himla skönt att vara redo för en ny vecka!

Denna söndag startade dock aningen annorlunda än vanligt då vi vaknade upp i ett tält mitt ute i skogen! Det var nämligen så att vi under dagen igår frågade våra hyresvärdar om vi fick låna deras kanot samt tält för att ge oss ut på sjön, paddla iväg och hitta ett mysigt ställe att spendera natten på. Och precis så blev det, vi fick låna allt som kan tänkas behövas för att överleva i skogen så som tält, luftmadrasser, sovsäckar, stormkök och lite annat därtill. Behöver jag ens förklara hur fantastiska våra hyresvärdar är?! Tror inte det!

Det här var med handen på hjärtat det mysigaste jag gjort på länge, att sätta mig i kanoten tillsammans med mannen i mitt liv och bara få släppa allting för ett dygn var magiskt! Paddla kanot är minst sagt något utav det mysigaste, mest avkopplande samt att det utger en enorm känsla utav frihet - helt fantastiskt!

Vi paddlade i 30-40 minuter över sjön och genom mysiga små åar innan vi hittade ett ställe för att slå upp tältet på. Det var verkligen en så mysig plats, vatten precis runt om med en fantastisk utsikt med fina skogspromenader precis bakom.

Vi slog upp vårt tält, pumpade upp luftmadrasserna och gjorde sedan i ordning stormköket för att sätta igång med middagen. Trots att vår hyresvärd visat oss hur vi skulle göra misslyckades vi, eller rättare sagt så fegade vi ur när elden blev på tok för grov.

Efter ca 40 minuters tappert försök till att få till det gav vi upp. Istället tände vi upp en eld och kokade vatten över elden istället. Det gäller att inte ge upp, till slut fick vi våra makaroner kokade och vår köttfärssås uppvärmd!

Det här blev istället vår lösning - alla sätt är bra utom som dåliga!

Efter att vi hade ätit tog vi en promenad genom skogen för att inspektera, andas och bara njuta. Det började dugga lite grann och när vi var tillbaka vid tältet tittade regnbågen fram som ni kan se lite svagt i bilderna här under. Trots duggregnet satt vi ute till denna vy och spelade yatzy.

Framåt kvällen när det blivit mörkt gjorde vi upp en eld och grillade korv. Det var nästan det bästa på hela denna lilla fridluftshelgen - att enbart sitta vid elden och grilla, lyssna på hur elden sprakar och få ta del av hur lugnt och fridfullt det är i naturen egentligen. Här blev vi sittandes tills långt in på småtimmarna när det började bli lite kyligare och vi istället kröp in i tältet för att spela kort.

Idag vaknade vi upp i tältet efter en natt i skogen. Det var betydligt mer livligt än man kunnat tro, mitt över sjön hördes dunkade musik från en fest, från ett annat håll höres ett gäng mopeder och till det fåglar som skrek. Trots det tyckte jag att det var väldigt mysigt och jag har sovit gott hela natten, det var skillnad för Isac som inte riktigt fann någon ro till att sova så som jag!

Väl vakna traskade vi ut från tältet och möttes utav en spegelblank sjö och en lugn skog, inte en gren rörde på sig. Det var magiskt att få vakna upp på detta sätt!

Vi gjorde återigen upp en eld för att koka upp en kastrull med vatten då vi hade med oss pulverkaffe, tänk att vi till och med kunde göra kaffe mitt ute i skogen. Långt ifrån så gott som med kaffebryggaren hemma men ändå kaffe. Det tillsammans med en frukost bestående utav färdiggjorda frallor och varsin RisiFrutti satte start för vår dag - dundermysigt verkligen!

När vi ätit upp vår frukost var det dags att riva tältet och packa ihop oss för hemfärd. Sedan återstod det enbart en mysig paddlingsupplevelse innan vi väl var hemma i lägenheten igen. Magiskt var bara förnamnet, jag menar kolla på det här:

Det här var en fantastisk upplevelse och det är absolut någonting som Isac och jag kommer att göra om i framtiden. Om ni någon gång får möjlighet till att göra det här - gör det! Man stannar verkligen upp, reflekterar över livet på ett helt annat sätt samt att man njuter utav livet på ett helt annat sätt än vad man gör i vardagen!

Ha en fin söndagskväll, kram!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
,
Underbara bilder!!
nouw.com/lindalinnros
johannastromqvist
,
linndossing
,
Men nej vad underbart och mysigt ni haft det <3 Ni är så himla fina. Älskar bilderna! Kramnouw.com/linndossing
johannastromqvist
,
Det var verkligen underbart! <3 Åh tusentack för dina ord, du fyller mitt hjärta med kärlek Linn! <3 Kramis!nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229