Godmorgon fredagspinglor!

Hösten visar sig tydligare och tydligare för varje dag. Det blir lite kyligare. Höstkläderna hittar fram i klädbutikerna. De kalla dryckerna byts ut mot de varma dryckerna. Höstdekorationer hittar fram i inredningsbutiker. Och här hemma hittar mysiga filtar, doftljus och mysiga tröjor fram allt eftersom.

Förut avskydde jag hösten, sommaren har alltid varit min favoritårstid och hösten har alltid visat sig lite väl tidigt för min del. Nu är det dock som bortblåst, jag fullkomligt älskar hösten och alla dess tillhörigheter!

Det kan vara så att jag under dagen igår fyndade höstens mysigaste hoodie, för ynka 50kr på H&M. Jag är minst sagt förälskad i den. Som den kommer bli höstens drog för min kropp under höstens mysiga hemmakvällar, promenader eller varför inte festligheter!

Något som även är det bästa med hösten enligt mig är att efter sommarens uteserveringar få krypa in till de mysiga caféerna igen. Finns det egentligen någonting mysigare än att sitta på sitt favoritcafé, med sin favoritdryck vid sidan om sig och enbart njuta utav stunden?! Nej jag tror minsann inte det!

Med det säger jag trevlig fredag & härlig helg!

Gillar

Kommentarer

Hilma
,
Håller helt och hållet med om att hösten är helt underbart mysig! Jag bara ÄLSKAR att ge mig ut på skogsturer med hästen bland alla röda och gula löv. Så himla härligt!
Och DU är ju bara såååå vacker min pärla <33 Hoppas du har en supermysig helg! PUSS
nouw.com/hilma
Emmaengstrom
,
GUUD så fin du är alltså!! Älskar ju sommaren och den kommer nog alltid vara först, men hösten har sina fantastiska fördelar den också! Älskar modet!! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
IP: 82.99.3.229