Hej på er godingar!

Vi är mitt i veckan och jag har nu varit hemma i två dagar och jag ska tala om för er att jag faktiskt längtar tillbaka till Tallinn och dess magi som staden bjöd på. Det var minst sagt inte sista gången som denna stad besöktes, det var en stad helt i min smak!

Nu tänkte jag bjuda på del 1 av resan, jag får helt enkelt dela upp det hela i olika delar då jag har så mycket vackra bilder jag vill dela med mig utav till er. Vi tar det från början. Jag och Isac anlände till färjan som skulle ta oss till Estland vid 17 tiden och checkade då in oss på hytten innan vi undersökte båtens alla festligheter. Det är minsann något alldeles speciellt med att åka på kryssning alltså - som det är mysigt och stämningsfullt!

Vi tog oss ner till Taxfree-butiken för att kika där, vi köpte med oss lite smått och gott samt en flaska vin att dela på (mestadels jag som drack utav den dock). Därefter gick vi och satte oss på en utav båtens alla pubar där ett live-band spelade och köpte oss varsin drink. Så himla mysigt, som vi skrattade, sjöng till låtarna & gungade till musiken! Tänk så kul jag har tillsammans med min kärlek. Vi blev sittande här fram till småtimmarna innan vi begav oss upp till hytten för att krypa ner i sängen.

Morgonen därpå möttes vi utav strålande sol och en fantastisk utsikt utanför fönstret. Vi gjorde oss i ordning och for sedan ner för att starta dagen med en fantastisk frukost på båten - jag menar kolla bara:

En lyxig frukost i rätt sällskap är allt som behövs för att dagen ska starta på allra bästa sätt, håller ni inte med? Till frukosten fick vi även varsitt glas mosserande vin då vi beställt en lite lyxigare frukost på resan till Estland, just för att komma i stämning och fira in vår lilla miniweekend tillsammans!

Tänk att starta dagen med en sådan här frulle varje dag, i och för sig skulle man kanske inte riktigt njuta utav den på samma sätt då. Det var resan till Tallinn, mer om själva vistelsen i staden Tallinn kommer ni kunna ta del av redan imorgon!

Stor kram till er fina ni!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
,
Men alltså finaste ni!! Blir så glad i hjärtat utav att se er tillsammans!! STOR PUSS hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
johannastromqvist
,
Åh tusantack för dina ord gumman, du gör mig glad om någon! <3 Puss till dig! nouw.com/johannastromqvist
Hilma
,
Men ååååh så underbart och härligt hjärtat! Blir såååå glad av dessa bilder och ser verkligen fram emot att få se fler 😃 Puss finaste hjärtat! <3nouw.com/hilma
johannastromqvist
,
Det var det verkligen älskade hjärtat! <3 All kärlek till dig!!nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229