Hej favoriter!

Jag genomgår en tuffare period i livet just nu, det är himla mycket i skolan. Ett stort prov nu på fredag och sedan ett till redan på tisdag veckan efter - phu. Stress är bara förnamnet, jag försöker stressa ner så fort jag får möjlighet. Som tillexempel nu under förmiddagen hemkommen efter min föreläsning satte jag mig ute på verandan i solskenet med boken "Mindfulness för alla tillfällen" och en kopp kaffe nära till hands. Det i kombination med att öppna upp datorlocket för att kolla igenom alla PowerPoints till kommande prov! Det gäller att hitta sina egna knep.

Igår träffade jag min fantastiskt fina @linneahedberg, tanken var från början en blogg-dejt men när vi väl slog oss ner på caféet pratade vi i ett och datorerna plockades aldrig fram. Något jag är oerhört tacksam och glad över nu i efterhand. Jag öppnade upp mig på ett helt nytt sätt för Linnea, jag lättade på hjärtat, berättade saker som jag har haft väldigt svårt att acceptera, som jag under en lång period (och fortfarande gör vid visa tillfällen) skämts över. Jag "blommade ut" inför Linnea, precis så som älskade @artibus uppmanade oss till att göra på hennes event för någon månad sedan!

Jag är inte redo att berätta eller skriva ut vad det handlar om här på bloggen, kanske blir jag aldrig det. Det återstår att se, men jag är ett steg i rätt riktning. När jag väl kom hem bröt jag ihop fullständigt, jag fulgrät något fruktansvärt i famnen på Isac. Allting bara släppte. Det var tufft att berätta, öppna upp, visa mig sårbar men Linneas respons gjorde det hela så mycket enklare! På ett sätt känner jag mig mycket starkare!

Det är läskigt att visa sig sårbar, visa och berätta om sina svagheter, men det är ingenting som man dör utav, snarare tvärtom. Man blir tusen gånger starkare! Lätta på era hjärtan så ska ni få se hur skönt det känns efteråt. Låt ingen trycka ner er. Våga vara er själva där ute i världen. Det finns bara en utav er. Sträck på er. Var stolta. Var era egna hjältar. Alltid!

Tisdagskram!

#bestofnouw #artibusevent

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
,
Du är fantastisk min fina Johanna. Jag är så tacksam att få ha dig i mitt liv, om du bara visste hur mycket du ger mig med din energi och helt underbara personlighet. Du är så fin rakt igenom och du vet att jag alltid finns med dig för att hjälpa dig när livet känns tufft ♡ Stor kramnouw.com/linneahedberg
johannastromqvist
,
Så tacksam för dig, finner inte ens ord som räcker till! <3 Fantastiska vännen, som jag uppskattar och tycker om dig!! <3 Bamsekram!nouw.com/johannastromqvist
Aliciasmood
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229