Hade tydligen glömt att publicera inlägget under men det var ca två veckor sen jag kom hem.
Idag är jag sjuk, förhoppningsvis blir jag bättre snart så jag kan gå halvdag iaf!
På senaste tiden har inte mycket hänt, skola varje dag och hängt med kompisar varje dag, det är väl så mitt liv ser ut just nu.
I helgen som var träffade jag iallafall John, en utbytesstudent från Sverige med. Han går på en skola inte allt för långt bort. Han träffade min nära vän Morgan och jag träffade några av hans kompisar. Skypade även med mina underbara flickor, Ellen, Sofie och Angelica! Johanna och Alice, ni måste vara med nästa gång!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klockan är nu 7 och vi sitter i bilen på väg till flygplatsen. Har haft en underbar vecka men nu saknar jag min säng och mina vänner hemma i Atlanta.
Kommer förlora två timmar idag men det var det värt!Likes

Comments

Barnvaktar lite istället, världens godaste unge!!Likes

Comments

Ny skidort, huuur stort som helst så blir samma idag. Om man jämför backar så är Sveriges svarta Colorados blå så överskattade mina kunskaper lite igår och det slutade med hjärnskakning och benet brutet på två ställen..
Skojar! Men några av mina fall kunde gått värre.
Solen skiner idag med så blir att dra på sig understället och ut i backen nu! Ha det bra.

Likes

Comments


Likes

Comments

Är helt slut men fyfasen vilka backar! Kommer aldrig nöja mig med Sverige efter detta.
Var så vackert med, solen sken och snön var perfekt!
Video på huset vi bor i kommer ikväll, helt sjukt vad fint det är. Så nöjd med livet just nu haha. Nu blir det jacuzzin i snöstormen innan middagen.

Hoppas ni har det bra där hemma! PussLikes

Comments

Till min morfar som fyller 75 idag, hela släkten är där för att fira idag och jag är på andra sidan jorden.. Hoppas att din dag blir fylld av lycka och god mat haha! Många kramar till dig♡ ses snart!!

Likes

Comments

Till min main, Ellen som fyller 19 idag! Jag önskar att jag kunde vara hemma och fira med dig idag, får fira dubbelt nästa år istället! Jag saknar dig så att det gör ont men inte länge kvar innan vi ses igen. Du är bäst Ellen, älskar dig och hoppas att du får världens bästa födelsedag!♡

Likes

Comments

Har spenderat de tre senaste nätterna med Claire haha, vi har inte gjort mycket alls. För kallt att vara ute så film efter film efter film..
Vi gjorde i alla fall en stor pannkaksfrukost i morse, det var uppskattat!
Hennes hundar är de största och gosigaste någonsin, Teddy och Woody


Likes

Comments