Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fantastiskt härlig helg med fantastiska människor,
Det är inte varje dag man åker upp till Lidköping men kul var det!
Likes

Comments

Lite vackra blommor såhär på en torsdag sitter ju aldrig fel 😇💐


Likes

Comments

Jag älskar mitt liv just nu, har aldrig varit så lycklig, självsäker, målvetande
jag hatar mitt liv just nu, har aldrig varit så olycklig, osäker, förvirrad

här har vi ungefär mig just nu.
Mitt humör kan skifta mellan lycklig och olycklig på bara en dag. ibland en timme. Jag vet inte vilka beslut jag skall göra för att göra mig lyckligare eller om de bara kommer göra motsatsen. beslut som jag ständigt väger fördelar & nackdelar om. frågor som, hur mycket tid ska jag ge de? är de värt så mycket tid? när ska de förändras?

här har vi mig just idag.

Likes

Comments

ibland när man älskar en person så extremt mycket, är kärleken verkligen så skör, man kan blir så lätt glad men även så lätt sårad.
 

Likes

Commentsskaffat denna appen som jag tänkte använda inatt eftersom jag brukar prata mycket i sömnen, men till min besvikelse hade jag inte sagt ett ord inatt, ganska så tråkigt! men min kompis som också har den sa att hon bara prata va tredje natt, så får ha lite tålamod, haha

Likes

Commentsåh vad jag saknar min lilla sötnos, ska iväg och rida imån med lovisa, så ska bli jätte mysigt att få vara i stallet lite och bara mysa!

Likes

Comments

-njaa.. känns som alla är sjuka nu?

Men känner mig ändå bättre idag, vilket jag är riktigt glad över eftersom jag trodde jag åkt på en tre veckors förkylning som jag läste gick nu.
Idag har jag bara legat och sovit hela dagen, mitt mobil internet e slut så finns inte så mke att gö här hemma alone, haha :(


Likes

Comments