Header

Jaha, då har snart hela det här året sprungit förbi. För ett år sedan fick jag reda på att jag kommit in på utbildningen jag sökte och skulle alltså flytta till Norrköping. Nu är jag nyexaminerad och är tillbaka på ruta ett känns det som. Nu får jag se vad nästa år har att erbjuda.
Bjuder på årets julgran och julstrumpa paketen till föräldrarna.

Hoppas på att komma igång igen med min kreativitet snart nu är jag är klar med pluggandet.

God Jul & Gott Nytt År!
🎄🎁💫❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inspo

Hej på er!
Vill bara meddela att jag har flyttat till Norrköping för att studera, så tyvärr kommer jag inte ha tid att pyssla så mycket, då allt mitt pyssel material är kvar hos mina föräldrar. Bor i ett studentboende, så kunde inte släpa med mig allt. Men hinner jag pyssla någon gång, lär ni märka det!
Xoxo Johanna
(P.S bilden är lånad från HomestyleGöteborgs instagram konto. Vore ju inte dumt att ha denna som plugghörna!)

Likes

Comments

Inspo

I år bestämde vi oss för att ha två julgranar! Jag fullkomligt älskar att åka och hugga i skogen, känna grandoften och att sedan få klä den som jag vill. Så mysigt! 🎄
Anyway, God Jul & Gott Nytt År! 💫✨🌟

Likes

Comments

Pyssel och tips, Inspo

Min mamma ville ha hjälp med att dekorera sin adventsljusstake och jag hade sett detta tipset om att måla kottar i vit färg för lite mer vinterkänsla. Blev väldigt nöjd med resultatet!
Har använt mig utav vit akryl färg från Panduro.
Ha en bra lördagskväll!
Xoxo Johanna

Likes

Comments

Pyssel och tips

Om man vill göra en personlig touch på julklappar/ presenter såg jag ett tips om att man kan köpa vanligt brunt papper och sedan stämpla på pappret för att piffa till det! Jag var såklart tvungen att testa det och jag blev riktigt nöjd!
Mätte först ut hur stor bit papper innehållet behövde för att kunna slås in, klippte ut biten, lade det på bordet och gick loss med stämpeln! Just denna 'God Jul' stämpel köpte jag på rea på Panduro.
Valde sedan ett rött tvinnat snöre för en mer gammal look. Snöret och jul etiketten är ifrån Hem & Hobby.
Xoxo Johanna

Likes

Comments

Pyssel och tips

Här kommer en bildbomb på olika julpyssel jag har gjort den senaste tiden. Undrar ni över beskrivning eller inköpsställe är det bara att fråga på!

Likes

Comments

Pyssel och tips

Senaste tillskottet i mina egen gjorda tavlor!

Hur jag gick tillväga:
1. Målade en vanlig canvas tavla med akryl färg från Panduro - den här färgen heter Royal Blue.
Jag har inte täckt tavlan med färg ordentligt som ni ser, vill att det ska se lite slitet/gammalt ut.
Låt färgen torka, ca 20-30 min.

2. Tejpa fast schablonen du vill måla i så att den inte rör sig. Lättare att få färgen inom 'ramen'. Schablonen är också ifrån Panduro. Måla inom schablonen i den färg som önskas. Låt torka, sedan är det klart!
Schablonen tvättar du enkelt av med varmt vatten, vänta inte för länge utan direkt efteråt.

Ha en trevlig helg!

Xoxo
Johanna

Likes

Comments

Pyssel och tips

Om ni har följt mig sedan start, kanske ni vet att jag älskar just jul-pyssel! Och nu i veckan gick jag loss på Panduros rea och beställde hem massa jul artiklar. Så först ut blev dessa julkort som jag har använt mig utav så kallade 'Clear Stamps'. Det som är så bra med dom är att de är genomskinliga, så du ser exakt vart du placerar stämpeln. Och när du är klar är det bara att skölja av dem med ljummet vatten och torka av med papper så att du kan använda dom när som helst igen. Det tog dock några försök att få de snygga, men på slutet fick jag till det iaf 🙂
Ha de gott i höst mörkret!
XoXo

Likes

Comments

Inspo

Kloka ord som alla tjejer behöver ta åt sig!

Likes

Comments

Pyssel och tips

Några inredningsdetaljer från mitt rum - syns det att jag älskar blått och havstemat? 😉

Var ett tag sen jag gjorde ett inlägg, men har inte haft någon pyssel inspiration på ett tag! Brukar få ny inspo till hösten så ni får ha tålamod! Kan hända att det blir några inspirations inlägg i alla fall :)

Likes

Comments