regniga dagar

Hej, regnet. Kul o se dig.

Väldigt convenient att regnet kom nu när jag flyttat. En bra anledning att stanna inomhus och inte få ångest över att inte vara ute när solen är det. Flyttade i måndags och nu är det fredag. Dagarna flyger förbi, flyger in i varandra. Är det måndag? Onsdag? Söndag? Blir helt desorienterad.

Hade dock huvudvärk hela dagen igår, kul. Försökte packa upp lite, varvat med vila på soffan. Så frustrerande när man vill göra saker men det går inte. Kroppen sa ifrån. Jag hade planer men det fick ställas in. Surt.

Lyckades iaf få ihop lite lunch. Såg snarare ut som frukost/mellis, men orken fanns helt enkelt inte. Kändes som huvudvärken var en kombo av stress, spänningar och ångest. Beror antagligen på flytten, saker som måste göras, saker jag vill göra men inte hunnit och saker som rör jobbet. Som att komma ihåg att ställa larm, öppnar jag imorgon? Vad ska jag tänka på. osv.

Har så svårt att koppla av, för tillfället. Har också varit utan wifi i nya lägenheten, har beställt abonnemang men har varit utan i några dagar. Har suttit på mobilen och stirrat på den lilla skärmen. Märker verkligen hur "beroende" av uppkopplingen jag blivit. Det liksom kliar i kroppen. Att slå upp datorn men så dyker "inget wifi upp". Frustationen att inte ha internet, frustationen att ens behöva internet. Måste nog försöka detoxa skärmtiden lite, men så är ju routern redan påväg...

Yoghurt med crunch, banan och mörk chokkad.

Gillar

Kommentarer