Foto, Nature, Travel

En sommarstrand är ju otroligt vacker men denna "vinter"stranden hamnar inte lånngt efter. 1 mils lång sandstrand och L lyckas gå halva genomblött tack vare hoppet han "absolut skulle klara"- menmen lyckades iaf få landningen på bild. 

Havet är svårslaget underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto, Nature, Travel

Öland:

Kalmars fyrverkerishow:

Iår firade jag nyår på Öland med min sambo och hans familj med god mat och trevligt sällskap! På eftermiddagen åkte vi in till Kalmar för att se en fyrverkerishow vid Kalmars slott, jättefin och pampig, framförallt med den bakgrunden som det va, blev riktigt nöjd med att de fastnade på bild så bra som de gjorde. För min del kan detta gärna vara det sista fyrverkeriet jag är med om då jag inte tycker det är värt det, visst det är fint men det finns så mycket annat som också är fint utan att vara skrämmande, vara nersmutsande osv.

Likes

Comments

Foto, Family, Animals

God Jul! Julafton firade jag hemma i Göteborg med min fina familj med massor av mat, julkpaslek, packetöppning och massa mys. Har under december månad jobbat på Stortorget i Stockholm i en bod för Bräutigam så deras choklad och marsipan hade vi såklart i överflöd, dendär känslan av "jag har ätit så mycket mat/godis så jag spricker" som iaf jag brukar ha vid jul - den hade jag tidigttidigt i år!  

Likes

Comments

Foto, Nature, Family

Om du missade budskapet med bilden till vänster:
VISSA SAKER SKA MAN INTE BEHÖVA KAMOUFLERA.

Kall, intressant, rolig, mysig oc fin dag hade vi då vi fick besöka bla L på anhörighetsdagen på Livgardet, tydligen rekordmånga anhöriga med ca 1200 st som ville hälsa på sina nära och kära. 


Likes

Comments

Family, Food


Födelsedagsfirande för min Villebror på Harald's, som är en resturang ute på Hönö, som tyvärr inte serverar vegansk mat utan bara vegitarisk mat, menmen vacker var den iaf. 13 år blev han idag vilket betyder TONÅRING, så stor våran lillelillebror är! Grattis igen! 

Likes

Comments