Vi har gjort slut.

Idag vaknade jag med svullna ögon efter att ha gråtit mig till sömns igår, i Max t-shirt som jag brukar sova i när jag eller han är borta. Ser en notis från tinder som jag i protest laddade ner igår och gråter ännu mer. För nu är jag singel. Max och jag är inte tillsammans längre. Vi är inget par längre. Vi har gjort slut. Ingen Johanna och Max, Max och Johanna. Vi som skulle bli gamla tillsammans.

Efter över 2 år tillsammans kom jag och Max överens om att ingen utav oss mådde bra i vårat förhållande. Att allt gick på rutin och att vi blev bittrare och bittrare för var dag. Hur mycket vi än försökt att hitta på något, att ändra rutiner, att få tillbaka ”gnistan” så fanns den inte där. Vi kom överens om att det var bäst för oss just nu att göra slut och ta det som det kommer. Är det meningen att det ska vara vi kommer vi hitta tillbaka till varandra. Men det var ändå ett skönt avslut. Ett gemensamt avslut, det bästa avslutet jag kan önska mig, ännu ett bevis på att han förtjänar något bättre än mig. Men vi älskar varandra, jag älskar honom och detta är det absolut jobbigaste jag gjort.

Max har funnits där för mig i över 2 och ett halvt års tid. Han fick mig att börja älska mig själv igen, att känna mig vacker igen, han var den som fick mig att bli stark i mig själv och att må bättre igen. Det finns inget som kan ta ifrån mig den tacksamhet jag alltid kommer känna för honom, för han var verkligen min klippa igenom så mycket. Jag tackar vem som nu bestämmer för att han kom in i mitt liv, skakade om mig och gjorde mig till den jag är idag. Kanske var han bara ett stopp på vägen, kanske min destination. Det återstår att se. Men hur som helst så är jag evigt tacksam.

Happiness comes in waves, it'll find you again

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Älskade du! Du skriver så fint. Så tråkigt att höra, såklart det är jobbigt även om det är ett gemensamt beslut! Jag finns här om du behöver prata. Massa kramar ❤️
nouw.com/linndossing
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Fina fina du, tack så jättemycket. Kramar❤️
nouw.com/johannasoderberg
Hannas krypin,
Men fy vad jobbigt! Även om man är överens är det fortfarande ett jobbigt beslut att ta. Kanske är det meningen att det ska vara ni och då kommer ni hitta tillbaka till varandra. Kram <3
hannafialotta.blogg.se
Sara,
Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, vad kan jag säga ens? Hur mår du nu, några dagar senare? Kanske är det bara början på en ny (verklig) saga i boken om ditt liv? Fina du, avslut kan vara så jobbiga, super-duper-stor kram från mig till dig!
www.onyourfeet.blogg.se