V.11

Åter igen ny vecka, trodde jag ja. Tisdag idag och jag har inte mycket på min agenda. Sitter just nu på tåget, det är redan 20 min sent, så hoppas hoppas att de håller sig stabilt nu. Blev elfel tror jag? Igår kom jag hem från fina Fuerteventura, första gången och kanske sista, vem vet? Men wow vilken miljö och så härlig resa, ångrar den verkligen inte. Är dock sån som gärna besöker så många ställen som möjligt. Nu har jag varit där en gång, så nu är jag redo för nästa destination.

Måndag: Bussen hämtar oss 11 på hotellet, vi är i Stockholm 21.30 på kvällen. Resdag helt enkelt. Flyget var sent och jag hamnade inte i sängs förrän vid 00.00, så hiiiimla trött.

Tisdag: Resdag åter igen, åker hem till Suuuundsvall, underbart! Åker redan vid 7 och kommer hem till Sundsvall vid 10. Mormor och morfar kommer för att hämta mig vid tåget och sedan får vi se vad jag hittar på, tvätta, myskväll med mina föräldrar, tja. Vi får se helt enkelt<3

Onsdag: Först en mysig morgon med mamma innan hon åker till jobbet och jag till frisören, lyx lyx lyx! Välbehövt kan jag lova er.

Torsdag: Vi får se under dagen, behöver nog låna mammas bil och ta mig in till stan osv, får se om jag kan flödar med mig någon. På kvällen kommer min släkt hem till oss och vi ska äta tacos, så himla mysigt att umgås med familjen och med alla nära och kära innan jag flyttar.

Fredag: Åker hem till Stockholm igen, funderar på att åka rätt tidigt faktiskt, vill ha en myskväll med Max, rosé, god mat, rubbet. Längtar såååå redan!

Lördag: Denna dag åker jag till nästa destination, nämligen Mallis, WOHO! Vet inte planerna riktigt, men åker vid 10 och landar vid 14, sedan ska vi väl ta oss till hotellet osv, träffa alla, ingen aning! Så spännande.

Söndag: Första dagen på kursen jag ska gå där borta. Längtar efter att ligga vid stranden och få mer färg dock, haha. Vi får se vad vi ska göra, har som sagt inte fått så mycket info, haha.

  • Listor

Gillar

Kommentarer

Sara,
Så glad jag blir av att läsa att du har haft det bra. Och jag tänker att det är lätt att förstå av ditt inlägg att ännu fler happy days är i antågande. Jag är så glad över att du vågar ta chanserna till spänning som kommer i din väg och vem vet, en dag kanske det är du som tar emot mina barn på Bamseklubben!
www.onyourfeet.blogg.se
Yela,
Åh men va skönt att du haft de så bra på resan! Kollade tillbaka i dina inlägg & hur fina ekorrar? Vill ju också dit & träffa dom haha 😍❤️ Himla skönt med en till resa också, hoppas du får de bra där också, kramar💕
beautyela.se
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, jag och min sambo var också på Fuerteventura för ett par år sedan. Supervackert 😊
nouw.com/charlottelinden
Sarah,
Håller med dig om att det är kul att få se olika platser 😊 Jag gillar ändå att åka tillbaka när man fått ett favoritställe 😊
CheerSarah.devote.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken härlig vecka du har att se fram emot 😊Tycker också om att umgås med släkten det är så mysigt❤
nouw.com/amandizan
Ullie,
åh tråkigt med sena tåg o bussar avskyr
hoppas nu du fick en mysig dag med morföäldrarna så himla myigt alltså o lycka till i morg nu då va skönt sånt är . fin dag kram
weberskold.blogg.se
Annica,
Vilken otroligt härlig vecka som du har för dig.. 😊 JAg vill också ut och resa! Det ger en så mycket inspiration och mer livsglöd, känner jag.
mamaannica.com
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Vilken härlig vecka du har framför dig! Så underbart att besöka frisören! 😊
nouw.com/livetsomemelie
Michelle ,
Men gu så härligt inte lite avis 😊 har faktist tänkt o åka dit nån gång ligger på min lista ialf 😊
www.michellefrandell.blogg.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja veckorna går ibland alldeles för fort, oftast tycker jag nästan. Massa härliga planer ju ändå och kul att ha ännu en resa att bänta på, skall bli kul att lösa mer om Mallis ♥️
nouw.com/lexochlogan