Hej, jag lever

Så var äventyret i Grekland över och jag är hemma i Sundsvall igen, älskade, saknade Sundsvall. 4 månader blev det och jag kan bocka av att bo utomlands på min 100 saker att göra innan jag dör-lista. Det känns verkligen underbart! Nu har jag en vecka till av semester innan jag börjar jobba på mitt gamla jobb här hemma. Så roligt!! Man märker verkligen när man är borta vad man saknat sitt hem och allt svenskt. Det första jag gjorde när jag kom till arlanda var att dricka en kopp svenskt kaffe. <3

Jag har hunnit att vara i Sundsvall 2 veckor, så har haft semester, jobbat lite extra, träffat massa kompisar, badat, umgåtts med familj och släkt, varit på krogen och inatt bär det av upp till Gällivare på minisemester i några dagar. Jag ligger inte på latsidan iaf. Det finns inga riktiga planer för Gällivare förutom att umgås med Sofi som bor där uppe och få lite miljöombyte. Kan behöva det nu känner jag. Förra året besteg vi Kebnekajse, men det blir inte av denna gång kan jag lova. Vandra lite och besöka ishotellet är väl vad vi pratat om så vi får se.

Ville egentligen bara flika in för att säga hej, jag lever. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, inte en gång varannan månad som det blivit nu. Denna vecka ska jag trots allt spendera 20 timmar på ett tåg så lär ju bli nått till inlägg kan man väl hoppas. Ha det bra så hörs vi från tåget.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Njut av din sista veckas semester nu <3 Har saknat dig här!! Kram <3
nouw.com/linndossing