Fredagslistan och goodbye party

Veckans bästa

Att mamma kom i måndags, att detta är min sista dag och att jag har semester snart. På måndag, när jag är på väg tills Spanien, börjar mitt nya äventyr som "arbetslös" eller "mellan jobb". Känns inte som jag, tur att det bara är en vecka mellan semestern slutar och jag börjar jobba. Fick en så himla fin present igår utav en mamma och hennes barn. "We will miss you, lots of love ..." också sa hon "you always have a Smile on your face. Thank you so much for this time" Alltså vad jag kommer grina idag. Tur jag inte sminkat mig än.

Veckans roligaste träningspass

Vet inte riktigt, har haft en liten svacka denna vecka faktiskt. Inte orkat köra så mycket cardio och har mer kört styrketräning. Men sånt är livet, vissa veckor har jag sprungit 4 ggr medan denna vecka bara 2. Dock gillade jag gårdagens överkroppspass. Hade så mycket tid och kunde köra ett tungt pass. ÄLSKAR att köra överkropp nu, dessutom ser jag sån stor skillnad efter att jag har börjat äta mer. De är liiiivet! Älskar det!

I helgen vet jag inte om jag bara ska vila och tagga inför träningsresan eller om jag ska träna på lördag och sedan tvätta alla träningskläder och allting på söndag. Hur skulle ni göra? Help me out. Lutar mot att träna lördag också. Tror inte jag klarar psykiskt att vila 3 dagar i sträck, haha.

Veckans godaste måltid

I måndags med mamma, mmm den falafelrullen <33 Har även ätit linsgryta med linspasta, så himla god! När jag ätit upp alla matlådor så gjorde jag nya. Nu har jag tills på söndag, sedan har jag mat i frysen som jag kan äta mellan gångerna jag är här.

Veckans mående

Det har varit en bra vecka, fram till typ i onsdags när jag fick mens, där kan jag lova er att min sockerfria månad rök. Ni vet ju själv hur de är så behöver inte förklara noggrannare

Just nu

Är jag åter igen på väg till jobbet. Råkade ju vara ute för redan en timme sedan, kollade inte riktigt hur mycket klockan var osv, så tänkte att jag skulle bli sen för jag missade bussen. Men så skrev jag till Yasemin att jag missade bussen, så sa hon att jag har 1,5 timme på mig att komma i tid, haha.

Helgens planer

Ikväll ska jag ut på goodbye party för miiig, vet inte riktigt vart vi ska, men först ska vi käka och sen gå ut. Annrs ska jag mest bara packa, tvätta och packa. Ska både packa resväskan till Spanien, sedan ska jag packa väskan tills jag ska hem till Sundsvall direkt efter första resan till Spanien. Sedan ska jag väl bara mysa. Max familj kommer ner och ska ha lite sportlov här i Stockholm. Mysigt!

  • Listor

Gillar

Kommentarer