En månad senare

Över en månad sedan jag skrev någonting här på bloggen, en paus från allt var verkligen välbehövligt och jag har fått en liten nystart här borta i Grekland. Mitt senaste inlägget var om att jag och Max gjorde slut, helt ärligt har jag förträngt det i en månad nu och det känns som att det är dags att prata om det igen. Jag kan tala om för er att jag och Max är fortfarande inte tillsammans och det kommer nog inte bli vi igen heller. Vi pratade mycket i början, men även det har blivit mindre och mindre. Jag är fortfarande nöjd med mitt beslut om att vi inte ska leva tillsammans mer och för var dag som går, blir det såklart tanken lättare och lättare även om det känns jobbigt nu. Som jag skrev sist, det var ju trots allt 2,5 år som vi var tillsammans, så det vore konstigt om det inte kändes jobbigt, men det kommer nog alltid kännas.

Just nu sitter jag på min balkong i Rhodos, jag har faktiskt flyttat från Kos till Rhodos och är så nöjd. Jobbade som supervisor i en månad och det kändes inte alls bra, var inte nöjd med jobbet och kände mig inte alls redo för det redan nu. Jag vill ju vara med barnen, inte sitta på ett kontor. Så nu är jag kids rep i Rhodos sedan i torsdags, så snart en vecka, och det känns så mycket bättre. Dessutom är ju Rhodos en större ö med mer folk, och jag bor i en liten by med riktiga vägar och bilar, på Kos bodde jag mer i ett turistområde. Jag är nöjd över att jag tog jobbet, att jag provat att vara childcare supervisor men det var tyvärr inget för mig just nu. Vem vet om jag provar igen nästa säsong eller vad som händer, det var iaf roligt att få prova och jag är tacksam för att jag fick det förtroendet.

Solnedgången från Zia, Kos

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Älskade du! Du gör helt rätt i att byta, allt du gör ska du göra för att DU ska vara glad och må bra ❤️ Tusen kramar!
nouw.com/linndossing
Hannas krypin,
Hej Johanna! Vad fint med en uppdatering. Kikar in ibland för att se om du skrivit något. Det är tufft att gå skilda väger och en person som varit viktig bara glömmer man inte i första taget även om man känner att beslutet är rätt. Ta hand om dig!
hannafialotta.blogg.se