Godmorgon på er, här sitter jag just nu och ser ut som en blå smurf. Bra start på min lördag, blå ansiktsmask och slappa framför tv:n och kolla på The Magicians. Känns underbart att starta dagen med lite magi, så man kan få lite energi inför dagens plugg.

Om ni gillar fantasy och drama så är tv serien The Magicians något som jag rekommenderar att checka in.

Den här helgen ligger mitt fokus på att verkligen plugga och försöka göra så mycket som jag bara kan. För tiden går fruktansvärt fort och inte långt kvar nu så då gäller det att kämpa på. Men jag kommer såklart inte bara plugga hela tiden utan jag ska även träna, planera, göra schema, städa och strukturera iordning bland alla mina pappren i pärmar.

Ha en magisk lördag.

Much Romance Kisses Hugs And Love / Miss Pretty Pink

PURE CLAY ANTI-BLEMISH MASK

Det är andra gången jag testar Loreal Paris Skincare PURE CLAY ANTI-BLEMISH MASK, och jag kan inte säga så mycket mer än att jag gillar den. Eftersom att jag inte använt den mer än två gånger så blir det svårt att uttrycka sig om vad jag tycker om ansiktsmasken. Det jag kan säga hittills är att jag gillar den däremot tycker jag att den kanske luktar lite herrparfym men det har jag inget emot. Ansiktsmasken är rätt rolig känns skönt när man har på sig den och efter att man tvättat bort den. Färgen på den är rolig, då man ser ut som en blå smurf i den.


När jag väl har använt Loreal Paris Skincare PURE CLAY ANTI-BLEMISH MASK ett bra tag och verkligen provat den, så kan jag berätta om jag tyckte den var bra eller inte.

Har ni provat Loreal Paris Skincare PURE CLAY ANTI-BLEMISH MASK? Isåfall vad tyckte ni om den?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har jag nämnt att jag älskar att inreda? Ni ska få en jätte liten titt in i Emils lägenhet. Jag tror han fått 5 tavlor som jag målat, så konst från mig det finns de gott om hemma hos han.

De kuddar som är så fina blå randiga dem är jag riktigt nöjd med. Dem är bara för snygga, ser ännu bättre ut i verkligheten än på bild. Kuddarna är köpta på Hemtex för något år sen. Sista bilden är en liten del av vardagsrummet, jag trodde inte att jag skulle bli nöjd men fasen vad mysigt de blev. Speciellt på kvällen när man tänder ljus de blir som en myshörna. Däremot är ordet för inredningen i Emils lägenhet väldigt Temporary, eftersom att de mesta inte riktigt är klart som de ska bli eller se ut.

Jag verkligen gillar att inreda och hjälpa till därför brukar jag alltid kolla ut massa förslag och sen skicka bilder på allt. Sen får man bestämma själv vad man tycker mest om. Det blir oftast lättare om man bara har några alternativ än att sitta och ha alldeles för många och inte veta vart man ens ska börja.

Blir en liten titt in i Emils lägenhet här nedan.

Likes

Comments

Jag förstår mig inte på vädret nu är det snö igen när de nästan var borta. Men mysigt är de ändå, en dag för att ta de lugnt inne och plugga och skissa lite.

Mina planer inför resten av dagen är att plugga, skissa, åka och göra lite ärenden, laga mat och tvätta håret. Ska även ha en liten egen mysig hemma spa kväll, ska pröva en ny ansiktsmask och måla mina tånaglar för det var längesen nu. Känner mig fruktansvärt naken om tårna när de inte är målade så ikväll får det bli lite egentid för att pyssla om mig själv. Vilket ska bli väldigt avslappnande, det behövs verkligen. Brukar ni också ha hemma spa kvällar där ni pysslar om er själva lite?

Ha en underbar dag.
Much Romance Kisses Hugs And Love / Miss Pretty Pink

ILLUSTRATIONER & MODETECKNINGAR

Här nedan får ni se lite steg för steg när jag brukar skissa, måla och färglägga mina illustrationer och modeteckningar. Jag ritar endast på ett A4 och är mycket för detaljer så här får ni verkligen se en av alla illustrationer med ganska mycket små detaljer. Ett tips från mig är att öva på att skissa man blir bättre ju mer man gör något och övar. Första åren och tiden jag började skissa just modeteckningar och illustrationer så var jag absolut inte lika duktig. Men med tiden har jag blivit bättre övat mig fram och lärt mig steg för steg hur man skissar saker och färglägger. Idag tycker jag om de jag skissar och mina resultat men jag fortfarande övar riktigt mycket, så med tiden kommer jag utvecklas ännu mer och bli ännu bättre på att göra just illustrationer och modeteckningar.

Ge aldrig upp fortsätt öva även om det kanske inte går bra i början. För att förr eller senare så kommer det bli enklare och resultaten blir allt bättre och bättre. Jag säger fortsätt öva!


Likes

Comments

Gokväll hoppas ni haft en härlig vecka. Min har varit helt okej, varit rätt mycket nu den senaste tiden. Därför tänkte jag dela med mig av lite bilder från denna vecka. Trots att det varit mycket så har det ändå varit en super duper mysig vecka. Med alla hjärtans dag mys, födelsedags fika, bebis mys och plugg med underbara Junia, Janine och Amanda. Sen även en riktigt god lördagsfrukost med Emil.

Ha en fortsatt mysig kväll.

Much Romance Kisses Hugs And Love / Miss Pretty Pink


Likes

Comments

Godmorgon fettisdagen dax att fixa iordning de sista, för att senare idag åker jag till Emil och förhoppningsvis så blir det nog att vi tar oss en fika och äter riktigt goda semlor. MUMS! Har hört många som rekommendera att pröva semmelwrap, så det kanske är något man kanske ska ta och pröva. Gillar ni vanliga gamla hedliga semlor som jag, eller är ni mer för någon av de nya semmel trenderna?

Mina planer för alla hjärtans dag: jag och Emil ska bara vara hemma på kvällen eftersom att han jobbar hela dagen, men det blir i alla fall att äta något gott och sen troligtvis kolla på någon film och bara ha en mysig härlig underbar kväll. Har ni några speciella planer på alla hjärtans dag?

Romantiska saker, jag kan inte få nog av allt de gulliga i rosa och rött. Eftersom att det är dagen innan alla hjärtans dag så tänkte jag dela med mig av ännu några plagg som jag tycker är jätte söta och fina.

Ha en riktigt mysig underbar fettisdag.

Much Romance Kisses Hugs And Love / Miss Pretty Pink

Här nedan finns länkarna till plaggen i bild collaget

1.(HÄR) 2.(HÄR) 3.(HÄR) 4.(HÄR) 5.(HÄR) 6.(HÄR) 7.(HÄR) 8.(HÄR) 9.(HÄR) 10.(HÄR)

VALENTINE'S DAY INSPIRATION

Inspirations bilderna är från pinterest.se

Likes

Comments

Instagram@johannams1