Sommaren som ska vara så härlig

Kroppen, tack för att du är du och för att du säger ifrån när det är dags att lugna ner tempot. Vecka efter vecka har kroppen visat signaler på att något inte stämmer. Dock har det inte hindrat mig då jag haft en minst sagt händelserik tid. Däremot skriker den efter sömn och vila men tiden är så knapp och det är inte som när man gick i skolan och hade sommarlovet att se fram emot, utan ska man studera till hösten behövs lite pengar så att säga. Det är nu mamma skulle säga, välkommen till vuxenlivet.

Så är det faktiskt, sommarlov är ett minne blott men helt ärligt så ska de inte klaga över deras "fyra veckor" semester då jag inte minns senaste jag hade mer än en och detta året ingen alls. Det finns liksom inte tid för det men kan inte låta bli att vara lite småavis på min brorsa och flickvän som ska till Grekland redan nu på söndag. Till en utav mina absoluta favoritplatser på denna planet.

Jag borde inte, men nu är jag lite små ego och säger att gud vad jag hade önskat mig vila. En riktig semester. Förstå, bara få åka någonstans, behöver inte vara långt men liksom utanför ens kommun. Sova tills ens inre klocka väcker en, äta frukost utan någon tid att passa och ta dagen precis som den kommer. Att få infinna sig i den "uttråkade" känslan.

**

Nu är det snart 5 år sedan jag hade ett förhållande, eller helt ärligt kanske till och med mer. Man börjar tappa räkningen för vad spelar det för roll egentligen. Hur som helst, så har jag nog insett att sommaren kanske är en utav de tider på året som jag känner mig som mest ensam. Folk reser iväg med sina partners, planerar saker osv och i slutändan står man där, inga planer och bara en önskan om att få spendera en semester med någon.

Vad vill jag med detta inlägg då? Ett extremt deppigt inlägg men jag tror helt ärligt inte jag är ensam i denna känsla. Att känna sig ensam och det är heller inget man gärna tar upp och pratat om för man vill ju inte dra ner andra i det (för så kan jag känna ibland). Men jag vill bara poängtera att ibland får man känna såhär, det är okej och framförallt du är inte ensamt om att känna så! Det kan alltid vara lite lättare att känna att någon annan faktiskt känner likadant.

Ta sommaren och gör den till din, mer som du unnar dig den egna tiden, gör något du mår bra av, ta en långpromenad, ät glass och kolla på film, läs en tidning eller vad som. Jag vet att det är jobbigt, tro mig , men vår tid kommer <3

Gillar

Kommentarer

klingjulia
klingjulia,
Wow tack för att du delar med dig! Kan relatera till varenda ord du skriver. Fina du! Kram ❤️nouw.com/klingjulia
Johannaskarstrom
Johannaskarstrom,
Taack för de fina orden och ta hand om dig fina!! ❤️ nouw.com/johannaskarstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229