Mot Dalarna

Då sitter jag här igen. Påväg till Dalarna och ingen är lyckligare än jag.

Jag har längtar i flera veckor på att just denna dagen ska komma och ja kanske nästan så mycket att jag inte riktigt är så glad som jag hoppats att jag skulle vara när dagen väl var kommen. Kanske kan det ha med hur mycket det varit på senaste att jag inte hunnit landa i allt. På tal om det vill jag vara säga ett enormt tack till alla fina kommentarer jag fått på senaste! Jag ser varenda ett av det men har tyvärr inte hunnit svara! Tack <3

Hur som helst. Nu väntar lite julledigt i Dalarna tillsammans med min familj. Väskan är packad med både finkläder men också en hel del myskläder. För oj vad det ska mysas här!

Därför kan det även bli så att jag tar ett litet sociala medier break över denna tid och samlar så mycket energi jag kan med nära och kära. För ni som har följt mig ett tag vet att jag haft det lite körigt på senaste och ibland måste man bara lyssna på kroppen!

Ville bara kika in och önska er en fin fredag och helg och ett inlägg vid jul kommer givetvis! Så glöm inte att kika in här lite då och då i alla fall.

Trevlig helg fina ni! <3

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Men vad fin du är!!!!
nouw.com/charlottahagg
Johannaskarstrom
Johannaskarstrom,
tack fina fina du!🥰
nouw.com/johannaskarstrom
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229