Min helg i bilder

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en helg! Min har verkligen varit sådär spontan och oerhört underbar, äntligen är sommaren här igen!

Min helg började med en riktig grillfest hos systrarna Karlsson. Blev en riktigt mysig kväll, en sån man verkligen behöver en fredag efter en vecka full av jobb.

Här ser ni en bild på systrarna, alltså kan man vara så snygga och underbara som dem är?

Frida hade även bakat en kladdkaka med kokostopping och WOW! Behöver ge mig på en sådan själv för oj vad den var god, helt i min smak.

På lördagen sov jag ut ordentligt och tog mig ut på en lättare joggingtur innan jag och mamma tog oss in till stan och köpte med färskt bröd från Mekka. En dag med sol och bad väntade nämligen.

Det är faktiskt helt fantastiskt att man har så nära till den vackra natur och detta vatten bara några minuter ifrån där man bor. Glömmer nästan bort det ibland.

Vi åkte på lördagen ut mot ett ställe som heter Svärdsklova, där vi solade och badade och besökte våra familjevänner, som vi under sommaren var på Öland med.

När jag och mamma började röra oss hemåt bestämde vi oss för att stanna och äta lunch på Svärdsklovas resturang. Har konstigt nog aldrig varit där och nu kommer det bli flertalet besök där kan jag lova för oj vad vackert och god mat de hade där.

För oss blev det en varsin räkmacka och bara den kan nog ha varit en av de godaste jag ätit och då har jag testat en hel del den här sommaren.

Efter Svärdsklova kan man tro att vi var klara och påväg hem men nej nej, ännu ett stopp väntade. På vägen hem stannade vi hos ett par andra familjevänner. Vi bjöds på drinkar och tilltugg med denna vy och ja en hel del mys med deras hund.

Efter denna relativt spontana dag var jag fylld med glädje och kärlek. Så mysigt att få spendera en dag med mamma också som var hemma i Nyköping ett dygn.

Som avslutt på en toppendag blev det såklart taco-mys och filmmaraton

På söndagen vaknade jag upp av att solen lyste in i mitt sovrum, det var så varmt att jag inte kunde sova längre. Gick upp tog mig ett dopp och gick ut på en löprunda. Därefter kan jag säga er att jag spenderade dagens alla timmar exakt här. Vid poolen, med en bok, musik i högtalaren och en pepsi max.

Var helt slut och tom på energi så kände inte för att göra många knop den dagen utan tog det verkligen lugnt och avslutade med att ta ut täcket och kolla på film tills det var läggdags.


Hoppas att ni också haft en underbar helg och har haft möjligheten att njuta av värmen. Ikväll vankas picknick med mig vän Filippa men innan dess står jobb på agendan.


Gillar

Kommentarer