Min helg i bilder

Veckorna och helgerna flyger fram. Plötsligt är det helg och sen är helgen helt plötsligt över igen.

Eftersom jag inte hade en jätterolig start på förra veckan ser jag fram emot en ny och är så taggad på att komma igång med träningen igen!

Men först tänkte jag dela med mig av min underbara helg.

I fredags lyste solen hela dagen, man gick runt med en riktig fredagskänsla och ännu mer när man visste att Filippa var påväg till Stockholm. Strax efter jobbet möttes vi upp på stan och åkte vidare hem till lägenheten.

Hade fixat lite chark med ost och kex som vi började med. Dock blev allt väldigt enkelt men det behöver oftast inte vara så komplicerat för att vara gott! Här ser ni ett exempel på det i min så kallade "efterrätt" haha.

Vi pratade om allt sedan sist vi sågs då tiden alltid går så lång mellan gångerna vi sågs. Så vi hade en hel del att ta igen!

I lördags tog vi lite sovmorgon och tog oss efter lunch in mot stan. Givetvis var vi tvungna att testa den berömda semelwrapen eftersom att semmeldagen närmar sig. Ska jag vara helt ärlig så var det en 4,5 av 5. Det vill säga väldigt god!

Filippa som inte ens gillar semlor gav samma resultat!

En lördag när det regnar i Stockholm, vad gör man då? Jo vi tog oss in på Hallwylska och kikade. Rätt häftigt faktiskt och så mäktigt ställe!

Sen var vi tvunga att testa en klassisk semla också för att försäkra oss om att semelwrapen på Tösses var så god som den var. Resultatet bestod!

Dock tog vi med oss den fikan med hem till lägenheten då det regnade ute och bara ville hem och sätta på oss lite myskläder. Fika och spelade lite kort innan...

Vi beställde hem sushi från restaurangen nedanför mig och bunkrade upp med gottis framför mello. Vädret var ju så hemskt så man ville inget annat än sitta hemma under en filt.

Dagen därpå däremot bjöds på ett riktigt vårväder. Vi var inte sena med att gå ut och njuta av det härliga vädret och gick en promenad längst vattnet där jag bor.

Tiden gick så himla fort så vi slängde i oss lite rester innan vi rörde oss in till stan och fortsatt njuta av det fina vädret ett litet tag till innan det var dags att krama om Filippa och lämna av henne vid tåget.

Man fick verkligen en dos av vårkänslor igår då det var närmare 10 grader och en sol som verkligen värmde. Blev en kaffe i solen innan vi gick mot centralen och jag testade lite vårkläder. Nu vill man bara ha vår!

En helg med mycket kärlek och en väldigt välbehövlig helg med andra ord. Nu är jag definitivt redo för en ny vecka!


Hoppas ni har haft en fin vecka också! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fine bilder 😊
nouw.com/livetmitt93
malinkirstine
malinkirstine,
Men SNÄLLA vad gott <3
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229