Min helg i bilder

Tiden springer iväg i vanlig ordning och jag sitter nu här och försöker summera ännu en helg.
Vi börjar med fredagen.

Helgen började fint med en lunch på Mr cake med min fina kollega Elli. Väder var väldigt mysigt och så gott!

Dagen till äran hade jag en relativt ny kavaj på mig, från zara.

Efter jobbet fick jag skjuts av en av mammas vänner till Nyköping. Sån lyx att inte behöva trängas med alla andra på tåget en fredags eftermiddag, utan faktiskt få träffa Annelie som var såå länge sedan jag träffade. Så fort jag kom hem till mamma och pappa var jag dock inte sen med att ta av allt smink, sätta på mig mjukisar och slå mig ner i soffan framför talang.
Lördagen kom och jag började den med några intervaller på löparbanan och benövningar.

Under tiden jag sov mellan fredagen och lördagen kom pappa och brorsan hem! Det var faktiskt en av anledningarna till att jag åkte till Nyköping just denna helg. Man får passa på då brorsan inte är alldeles för tät med sina lediga helger. Så det var SÅÅ skönt att få träffa honom igen.

Är så oerhört tacksam över att ha den syskonrelationen vi har idag. Givetvis önskar man ju att den var bättre men i och med distansen mellan våra boenden och vardagliga liv är det svårt. Dock är han en av de jag skulle berätta allt för och är glad över att just han är min brorsa.

Vi tog oss en vända till stan och då mötte vi även Anna och Anders som är ett par familjevänner och tog en fika.

Strax efter fikan på stan åkte vi snabbt hem och bytte om till paddel! Så himla rolig grej! Dock svårt men kan tänka mig att ju mer man kör, ju roligare blir det.

Mamma valde däremot att stanna hemma, så passande tills vi kom hem möttes vi av en middag av rang! Nämligen hennes berömda planka!

Söndagen kom och jag sov ut tills solen lyste in i rummet. Ett perfekt sätt att vakna upp på efter ett flertal timmars sömn. Älskar söndagar och de lugna mornarna. Mamma och jag var inte sena på pucken med att ta oss ut på en promenad medans solen lyste. Tänk att det här är platsen jag är uppvuxen på!

På eftermiddagen hann jag faktiskt träffa Filippa några timmar också. Väldigt välbehövlig sådana, i vanlig ordning. Dock hade jag ingen bild på det. Däremot fick vi inte nog av paddel på lördagen så igår bokade vi in paddel på kvällen igen och denna gång fick vi även med mamma. Så himla roligt! Vill verkligen lära mig mer!

Som ett perfekt avslut på en alldeles perfekt helg , blev det tacos till middag och en film innan jag somnade gott i min älskade säng.
Hoppas ni också haft en fantastisk helg! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Fine bilder 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229